Laura1981 parašė:
Chromosomų išsidėstymas lemia išsigimimus labai retas atvejis paveldimumas iš tėvų.
Gal jau zinote ko laukiat? Labai dziugu uz jus, nes prisimenu jus is ivf grupes😊🤍
Laura1981 parašė:
Chromosomų išsidėstymas lemia išsigimimus labai retas atvejis paveldimumas iš tėvų.
Gal jau zinote ko laukiat? Labai dziugu uz jus, nes prisimenu jus is ivf grupes😊🤍
Laura1981 parašė:
Vienas iš indikacijų yra šeimoje išsigimimų, ligų buvimas. Klausė manęs, ar yra šeimoje tokių atvejų. Vadinasi, įtakos turi.
Pukis_ parašė:
Kiek jau daug Jums laiko 🥰 kaip greit laikas eina 😁
Oi tikrai,dabar išvis pradėjo bėgti greitai🥰tuoj jau ir gimdyti reikės,nespėsiu net pasidžiaugti nėštumu🥰
SunMoon parašė:
O kodel 12sav jo nedaret?
Nes po genetiko ir priscos viskas gerai,net mintis man nekilo ir gydytojas nieko nesakė,sakė viskas puiku,bet kai atėjo laikas vandenų tyrimams gydytojas sako reikėtų vandenis imti,nes vandenis ima vėliau,sakau nė už ką,tada nors nipt turi pasidaryti vistiek jis man sako🙈būčiau žinojus tikrai būčiau anksčiau pasidariusi ir būtų rami galva,dabar antradienį darysiu,mano nuomonė pinigų metimas🙈
littlemagpie parašė:
Ačiū jums labai🥰,berniuko laukiu🩵kiek jums jau laiko?
Turintisvajonę parašė:
Vienas iš indikacijų yra šeimoje išsigimimų, ligų buvimas. Klausė manęs, ar yra šeimoje tokių atvejų. Vadinasi, įtakos turi.
Yra tik labai mažas procentas,pats svarbiausias ir dažniausias yra chromosomų išsidėstymas pastojant tuo metu.Žmonės dažniausiai galvoja,vat pas mus nėra giminėje ir nebus,bet taip tiktai nėra.
Laura1981 parašė:
Yra tik labai mažas procentas,pats svarbiausias ir dažniausias yra chromosomų išsidėstymas pastojant tuo metu.Žmonės dažniausiai galvoja,vat pas mus nėra giminėje i…
Aš taip negalvoju
bet, jeigu būtų šeimoje tokių apsigimimų ar ligų, būtų didesnė tikimybė, kad bus. Nes visur rašo apie šeimos apsigimimus ir manęs klausė registruojantis. Vadinasi, nėra toks jau neaktualus faktorius ;) bet nerizikuosiu ta tema, nieko nesuprantu, tad lauksiu genetikės rekomendacijų
Dar amžius lemia labai daug,labiausiai moters amžius lemia ląstelių dalininimuisi.
O iš tėvu rečiau yra paveldima,bet tikimybė tikrai yra.Taip,kad niekas nėra užtikrintas😢
Turintisvajonę parašė:
Aš taip negalvojubet, jeigu būtų šeimoje tokių apsigimimų ar ligų, būtų didesnė tikimybė, kad bus. Nes visur rašo apie šeimos apsigimimus ir manęs klausė regist…
Laura1981 parašė:
Ačiū jums labai🥰,berniuko laukiu🩵kiek jums jau laiko?
Kaip fainai! Man siandien jau 34 sav yra. labai dziugu del Jusu. Sekiau visa istorija jusu😊🤍🤍
Laura1981 parašė:
Dar amžius lemia labai daug,labiausiai moters amžius lemia ląstelių dalininimuisi.
Ir pas jaunus žmones būna daug apsigimimų
Aš nesileidžiu tokių minčių
bus kaip bus
kam galvot dabar apie tai
labai liūdnai čia rašot
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai