Jolanta-K@J mama parašė:
Galit bet kada uzpildyti.
Kaip suprantu, jei man dekretas skaitosi iki gruodzio 4d. Tai iki tos datos ir uzsipildyt galiu tiek sodroj tiek darbe?
Jolanta-K@J mama parašė:
Galit bet kada uzpildyti.
Kaip suprantu, jei man dekretas skaitosi iki gruodzio 4d. Tai iki tos datos ir uzsipildyt galiu tiek sodroj tiek darbe?
Jullyyte parašė:
Taip.
Jullyyte parašė:
Darbe prašymą išleisti VPA reikėtų likus dviem savaitėms iki jų pradžios pateikti.
Sveikos, noriu pasiteirauti žinančių. Dirbu daugiau nei metus, prieš tai buvau VPA, po to stovėjau UŽT. Jeigu dabar išeinu iš darbo (per daug streso, nebegaliu pakelt) ir stoju į UŽT, na ir jei pastoju artimiausiu metu, kaip skaičiuotųsi NGA ir VPA? Galvoju ar tikrai verta likt darbe ir kankintis. Ar labai skaudžiai jaustųsi tas išėjimas iki pastojimo🥲 Gal kuri žinot?
Majaa parašė:
Sveikos, noriu pasiteirauti žinančių. Dirbu daugiau nei metus, prieš tai buvau VPA, po to stovėjau UŽT. Jeigu dabar išeinu iš darbo (per daug streso, nebegaliu pake…
Taip pat kaip ir dirbant, tik gausit mažiau pinigu, nes uzimtumo tarnyboj gausit maziau, nei alga darbe. Aš išejau iš darbo neštumo pradžioje
Jullyyte parašė:
Ar vyrui pateikus prašymą sodrai dėl tevystes atostogų vieno menesio, ka tik gimusiui vaikui, reikia dar papildomai užpildyti prašymą del npd taikymo, netaikymo?…
Taip
Reina09 parašė:
Sveikos ar gali vyras eit 1 mėnesiui tėvystės atostogų tik gimus vaikui? Su pirmu vaiku dar viskas buvo sena tvarka, o dabar nauja tvarka su tais neperleidžiamais m…
Gali
Jullyyte parašė:
Ar vyrui pateikus prašymą sodrai dėl tevystes atostogų vieno menesio, ka tik gimusiui vaikui, reikia dar papildomai užpildyti prašymą del npd taikymo, netaikymo?…
Taip