Anzelika25 parašė:
Sveikos,kur fotografavote leliukus dokumentam? Ir ar juos išvis įmanoma ramiai kažkaip nufotkinti dokumentui? 😄
Elite foto
Anzelika25 parašė:
Sveikos,kur fotografavote leliukus dokumentam? Ir ar juos išvis įmanoma ramiai kažkaip nufotkinti dokumentui? 😄
Elite foto
Puku_kamuoliukas parašė:
Sveikos, kuo plaunate naujagimiu rubelius? Ziurinejau be kvapikliu ir be dazikliu, tai neutral ir blenda, bet jie ne tai kad nekvepia, o tiesiog smirda 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼…
Na man su jais isskalbus, rubai bekvapiai😉
Puku_kamuoliukas parašė:
Sveikos, kuo plaunate naujagimiu rubelius? Ziurinejau be kvapikliu ir be dazikliu, tai neutral ir blenda, bet jie ne tai kad nekvepia, o tiesiog smirda 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼…
As naudoju blenda, nu bet man rubai tikrai nesmirda😅 tiesiog bekvapiai kaip ir priklauso. Gal problema jum ne skalbimo milteliai o skalbimo masina🙈
VikMa parašė:
As naudoju blenda, nu bet man rubai tikrai nesmirda😅 tiesiog bekvapiai kaip ir priklauso. Gal problema jum ne skalbimo milteliai o skalbimo masina🙈
As kalbu tik apie pati skalbikli, dar nieko neskalbiau 😊 skalbino masina problemu neturi ir kvapu neskleidzia 😃
OLlVlA parašė:
Tai gal daug skalbiklio naudojat?
Sonett firmos galit pamegint su levandom tarkim, buna visokiuose Life parduotuvese…
As matyt neaiskiai surasiau 😊 tai yra pirmas kartas kada ieskau skalbiklio ir minkstiklio be kvapikliu ir visokiu kitu dalyku tinkanciu naujagimiams, ir likau nustebinta kad tas "bekvapis" toks nemalonus tiesiog atidarius pakuote 🙈 gal tai tiesiog pacios pakuotes kvapas, kas zino 🤔 esu ipratus, kad tie kuriuos sau naudojam kvepia skaniai jau atidarius pakuote 😊
Puku_kamuoliukas parašė:
As matyt neaiskiai surasiau 😊 tai yra pirmas kartas kada ieskau skalbiklio ir minkstiklio be kvapikliu ir visokiu kitu dalyku tinkanciu naujagimiams, ir likau nuste…
Tai praskalbkit, o ne uostykit, ir pamatysit, kad viskas gerai su neutral ar blenda😊
Svarus bekvapiai skalbiniai ir tiek 😊
OLlVlA parašė:
Tai praskalbkit, o ne uostykit, ir pamatysit, kad viskas gerai su neutral ar blenda😊
Man ir keistai nuskambėjo ,nes ir man rūbai be kvapo lieka.
Vanduo nekvepia siaip ir ekologiškas daugmaš
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai