ar past
Ežera parašė:
Mes turėjom 3 nesivystančius nėštumus, bet prieš pradedant stimuliacija darėme HyFoSy, nors man irgi atrodė ne tikslinga.
ar pastojot stimulicijos pagalba? jeigu taip iš kelinto karto?
ar past
Ežera parašė:
Mes turėjom 3 nesivystančius nėštumus, bet prieš pradedant stimuliacija darėme HyFoSy, nors man irgi atrodė ne tikslinga.
ar pastojot stimulicijos pagalba? jeigu taip iš kelinto karto?
panda9 parašė:
turiu sūnų mokyklinuką, kitokių patirčių nesu turėjusiBet dabar jau amžius netoli 40 metų, paskutinį ciklą savaime foliai neužaugo, gleivinė išplonėjusi, tai b…
Na supratau 😊 nes aš turėjau 2netektis todėl man daktare pasiūlė padaryti 4kart skatinimą prieš pratekamuma. Bet Dievo valia neprireikė pratekamumo darytis😊
Na vat ir mane neramina tas tikslingumas LP, jeigu tarkim bėda tik ta. kad foliam užaugti reikia pagalbos ir padės vaistai, tai bandom aišku vaistais kelis ciklus ir žiūrim kas gaunas... bet jei bėda kažkur viduje, ką parodys tik lp procedūra, tuomet tos stimuliacijos bevaisės visiškai... vat ir žinok kaip geriau, tuo labiau, kad metų jau ne 20
o ir rezervas 0,84 (AMH)...
panda9 parašė:
Sveikos merginos, ar visos kurios darėtės ov stimuliacijas, prieš tai darėtės LP, arba pratekamumą putomis? Ar bandėt nors kelis ciklus stimuliuoti ov (jei savaime …
Labas. Prieš skatinimą dariausi tiek visus hormonų tyrimus, tiek pratekamumą, tiek vyrą ištyrėm, tam, kad žinotume, ar aplamai veiksminga imtis pagalbinių priemonių ir kokių (turiu PKS).
Po atliktų tyrimų (pratekamumas buvo geras) ir nesėkmingų bandymų, buvo paskirti LETROZOLE ir tada OVITRELLE - pirmas bandymas buvo sėkmingas.
P.ieva parašė:
Labas. Prieš skatinimą dariausi tiek visus hormonų tyrimus, tiek pratekamumą, tiek vyrą ištyrėm, tam, kad žinotume, ar aplamai veiksminga imtis pagalbinių priemonių…
Supratau, na aš hormonus irgi visus dariausi, ir vyro turtą irgi tyrėme
Viskas ok ten buvo su tuo. O kaip sužinojai dėl PKS?
panda9 parašė:
ar past
Taip, stimuliacijos, 5 stimuliacija mums buvo sėkminga 🙏
Sveikos, aš vėl čia... Bandysiu stimuliuotis trečią kartą, du stimuliuoti buvo nesivystantys... Reik kažkaip stiprybės vėl ♥️ šian sakė leistis Ovitrele,bet ar nieko jei ryt susileisčiau? Nes vyras grįžta po dvieju dienų kaip tik ☺️ prqdėjau eiti pas vaisingumo spec, keista ka ji jei uzkibs nepatarė prg daryris, sake netikslinga... Nustebino labai....
panda9 parašė:
Supratau, na aš hormonus irgi visus dariausi, ir vyro turtą irgi tyrėmeViskas ok ten buvo su tuo. O kaip sužinojai dėl PKS?
Nereguliarūs ciklai jau kėlė klausimų.
O apsilankius pas ginekologą, jis iškart pamatys ir pasakys.
panda9 parašė:
Merginos, kokius šalutinius poveikius jautėt vartojant Letrozole? (aišku jeigu buvo tokių)![]()
Nezinau ar tai buvo isivaizduojamas salutinis poveikis, bet, kai vartojau ji pati pirma karta, man labai stipriai dziuvo burna.. 😅😅
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai