daivuliukas976 parašė:
Labukas.Per kiek laiko susitvarkėte dokumentus nuo teismo leidimo?
Greit. Trečiadienį ar ketvirtadienį nunešė draugai popierius ir... pirmadienį buvo 👍
daivuliukas976 parašė:
Labukas.Per kiek laiko susitvarkėte dokumentus nuo teismo leidimo?
Greit. Trečiadienį ar ketvirtadienį nunešė draugai popierius ir... pirmadienį buvo 👍
noriunoriu parašė:
Sveiki klausimėlis, jei vaiko ir vyro deklaruojama vieta yra pas senelius parduodant butą vis tiek reikia teismo leidimo? Atsiprašau jei ne į tema
noriunoriu parašė:
Sveiki klausimėlis, jei vaiko ir vyro deklaruojama vieta yra pas senelius parduodant butą vis tiek reikia teismo leidimo? Atsiprašau jei ne į tema
Taip reikia
Ramioji6 parašė:
Rytoj turėtu buti leidimas.Po leidimo kiek suprantu hipoteka ir viskas?
daivuliukas976 parašė:
Rytoj turėtu buti leidimas.Po leidimo kiek suprantu hipoteka ir viskas?
Man rodos dar pakvitavimas..
Rolandela parašė:
Taip reikia
Ačiū, bet gal paprasčiau bus jį gauti 🤔
Cacke parašė:
Man rodos dar pakvitavimas..![]()
Pakvitavimas jau po visko gaunasi.
LuLuuu parašė:
Sveiki. Man iškilo toks kvailas klausimėlis. Tarkime ar aš pati galiu kreiptis į bankus dėl paskolos būstui pasiūlymų, ar reikia ir vyrui dalyvauti, turto vertinimą…
Sveika. Reikia,kad vyras suteiktu jums galiojoma,kad jūs viska galėtunete viena viską daryti. *bet dar pasitikslinkite info
LuLuuu parašė:
Sveiki. Man iškilo toks kvailas klausimėlis. Tarkime ar aš pati galiu kreiptis į bankus dėl paskolos būstui pasiūlymų, ar reikia ir vyrui dalyvauti, turto vertinimą…
Kiekvienas bankas turi savas nuostatas, pvz jei einat i banką, kuriame vyras turi sąskaitą, tai jis gali el. Būdu patvirtinti, kad sutinka jog bankas tikrintų jo duomenis ir tt.. bet šiaip dauguma bankų reikalauja abiejų sutuoktinių dalyvavimo, nebent turit įgaliojimą veikti jo vardu.
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai