L.A.P.Ė. parašė:
Kazi daug atsirastu norinciu man uzduot sita klausima?😅😅😅😅😅😅😅
Tai negi nematot kiek norinčių bus užduoti šitą klausimą
svarbu garantuoti ononimiškumą 🐽
Pirmieji nėštumo požymiai (simptomai) gali pasirodyti jau 2-3 savaitę po nesaugaus sekso (t.y. apie 4-6 nėštumo savaitę). Skaityti
visą straipsnįL.A.P.Ė. parašė:
Kazi daug atsirastu norinciu man uzduot sita klausima?😅😅😅😅😅😅😅
Tai negi nematot kiek norinčių bus užduoti šitą klausimą
svarbu garantuoti ononimiškumą 🐽
Moonis parašė:
Sveikos, ar realu kad 12-13 dpo jau pasireikstu pykinimas?
Viskas realu. As irgi toki silpna pykinima jauciu po ovuliacijos praejus mazdaug savaitei laiko, bet nemanau, jog tai butinai nestumo simptomas, nes praeita men ta pati jauciau ir atejo mm...
Leilut parašė:
Viskas realu. As irgi toki silpna pykinima jauciu po ovuliacijos praejus mazdaug savaitei laiko, bet nemanau, jog tai butinai nestumo simptomas, nes praeita men ta …
Silpna pykinimas silpnumas ir man yra buves po ovuliacijos, bet dabar jau stipriai pykina, sleikstulys, ziaugcioju tik nevemiu
Moonis parašė:
Silpna pykinimas silpnumas ir man yra buves po ovuliacijos, bet dabar jau stipriai pykina, sleikstulys, ziaugcioju tik nevemiu
Jeigu pykina del nestumo,vadinasi jau pakankamas kiekis hcg kad ir nt parodytu ir zinosit,o siaip ir pries menesines gali pykinti
L.A.P.Ė. parašė:
Jeigu pykina del nestumo,vadinasi jau pakankamas kiekis hcg kad ir nt parodytu ir zinosit,o siaip ir pries menesines gali pykinti
Reiks pabandyt gal nt pasidaryt, nors sakiau lauksiu kol veluos
Pirma karta turejau nesaugu lytini santykį Gruodžio 16 , mm turejau sirgti jau Gruodžio 31 bet dar jų nesulaukiau , mano mm kartai tikrai vėluodavo , tai tas laukimas toks su nerimu ir kada tiksliai žinosiu ar esu nėščia , nesinori dar eiti pas daktarės , bet yra simptomų ir tikiuos tai nėštumo požymiai : Jau gal pora dienų skauda ir svaigsta galva , skauda nugara , nuovargis begalinis , atrodo kad aš naktimis net nemiegu , krūtų neskauda , bet jos nežymiai padidejusios , pučia pilvą , bet yra užkietėja viduriai , sunku kartais išsituštinti, dariaus nėštumo testus rodo neigiamus, tai net nežinau. Gal kam yra buve taip ?
Pandute190 parašė:
Pirma karta turejau nesaugu lytini santykį Gruodžio 16 , mm turejau sirgti jau Gruodžio 31 bet dar jų nesulaukiau , mano mm kartai tikrai vėluodavo , tai tas laukim…
Pasidarykit hcg ir bus aišku 🙂
Pandute190 parašė:
Pirma karta turejau nesaugu lytini santykį Gruodžio 16 , mm turejau sirgti jau Gruodžio 31 bet dar jų nesulaukiau , mano mm kartai tikrai vėluodavo , tai tas laukim…
Būtų nėštumas – testai jau rodytų.
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai