Kemille parašė:
Ar daznai tik pastojant uzpuola pienlige?
Tokie dalykai kaip pienligė yra labai individualus dalykas. Vienos išvis niekad nesuserga, kitos serga tik būdamos nėščios, trečios kankinasi su bet kada atsinaujinančia pienlige ir t. t.
Pirmieji nėštumo požymiai (simptomai) gali pasirodyti jau 2-3 savaitę po nesaugaus sekso (t.y. apie 4-6 nėštumo savaitę). Skaityti
visą straipsnįKemille parašė:
Ar daznai tik pastojant uzpuola pienlige?
Tokie dalykai kaip pienligė yra labai individualus dalykas. Vienos išvis niekad nesuserga, kitos serga tik būdamos nėščios, trečios kankinasi su bet kada atsinaujinančia pienlige ir t. t.
Juste25 parašė:
Nezinau sutapimas ar ne,as tik keleta kartu sirgau pienlige. Bet pastojau su ja 😳 ir va ziuriu kai tik numatomos mm turi but jinai man apsireiskia..
Na raso, kad ji visada pasireiskia savaite pries mm :/ o man 9 dpo snd..
Agrastėlis parašė:
Tokie dalykai kaip pienligė yra labai individualus dalykas. Vienos išvis niekad nesuserga, kitos serga tik būdamos nėščios, trečios kankinasi su bet kada atsinaujin…
Na taip, bet skaiciau, kad gali ji labiau kabinyis del nestumo.. o nt siandien vaiduokliauja..
Kemille parašė:
Na raso, kad ji visada pasireiskia savaite pries mm :/ o man 9 dpo snd..
Na tikrai ne pagal pienligę reikia nusistatinėti nėštumą.
Kantrybės, jei nt nemeluoja, ryt-poryt pasidarysit kitą nt ir jau matysis ryškiau.
Agrastėlis parašė:
Na tikrai ne pagal pienligę reikia nusistatinėti nėštumą.Kantrybės, jei nt nemeluoja, ryt-poryt pasidarysit kitą nt ir jau matysis ryškiau.
![]()
Tai zinau
bet kazkaip dingtelejo mintis o gal, ir siandien suvaiduokliavo nt
Klau parašė:
Sveikos. Menesines buvo lapkricio 17d.
Gruodzio 8 labai keistai maude pilva pirma karta taip. O nuo 9 prasidejo labai sky…
Nepasikeite spalva isskyru? Bekvapes?
Juste25 parašė:
Nepasikeite spalva isskyru? Bekvapes?
Bekvapes. Spalvos nera. Visa laika jauciasi dregme. Kaip vandenukas koks..
Klau parašė:
Bekvapes. Spalvos nera. Visa laika jauciasi dregme. Kaip vandenukas koks..
Siulyciau pas gine apsilankyti
Juste25 parašė:
Siulyciau pas gine apsilankyti![]()
Kaip tik pirmadieni buvau. Sake viskas svaru grazu. Bet va nuo antradienio pagausejo ju. Jeigu butu nestumas tai ji dar nematytu. Bet pas gine buvau ne del isskyru. Pirmadieni ju dar tiek nebuvo. Profilaktiskai buvau, kadangi 21 ciklo d buvo tai nestumo dar nematytu..
..
Klau parašė:
Kaip tik pirmadieni buvau. Sake viskas svaru grazu. Bet va nuo antradienio pagausejo ju. Jeigu butu nestumas tai ji dar nematytu. Bet pas gine buvau ne del isskyru.…
O NT nesidaret?
Nes man isskyru padaugejo del nestumo
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai