Leilau parašė:
Na jei ka dar veliau pabandysiu kaip sakant. Nes labai idomiai jaučiuosi ipač emocine prasme verkslenu del visokiu sudu ko seniau nebuvo. Praita neštuma kai buvau 5…
Pasidarykit hcg 🙂
Pirmieji nėštumo požymiai (simptomai) gali pasirodyti jau 2-3 savaitę po nesaugaus sekso (t.y. apie 4-6 nėštumo savaitę). Skaityti
visą straipsnįLeilau parašė:
Na jei ka dar veliau pabandysiu kaip sakant. Nes labai idomiai jaučiuosi ipač emocine prasme verkslenu del visokiu sudu ko seniau nebuvo. Praita neštuma kai buvau 5…
Pasidarykit hcg 🙂
Marija5 parašė:
Sveikos. Kokie buvo pirmieji neštumo pojūčiai kuriuos pajautėte? Ir kada jie prasidėjo?ar visoms jie panašūs kaip PMS? 😊
sveika, man pirmasis simtomas buvo skaudi krutinė, ir palikau labai kvapams jautri 😁😁 ir tai pasireiškė man rodos 5 neštumo savaitę 😅
very parašė:
Sveikos, gal žinote ar nėštumo testas gali rodyti vėlesnį nėštumą, pvz jei jau yra koks 3 mėnuo🙂
Kol yra hcg ( nestumo hormono) organizme, tol ir rodo.
Baubukas123 parašė:
Sveikos. Susidūriau su labai keista situacija. Pirmadienį turėjo būti mm, tačiau nieko. Vakar labai maudė pilvo apačią po pietų ant įklotuko buvo labai nedaug rusvų…
Implantacija ne rudos spalvos buna, o sviezio kraujo ( raudonos, rausvos, rozines).
virsukalne parašė:
Implantacija ne rudos spalvos buna, o sviezio kraujo ( raudonos, rausvos, rozines).
Pas mane buvo tamsios spalvos🙂 keli lasai tamsaus kraujo ir kresuliukai keli mazuliukai.
JustinaDam parašė:
Pas mane buvo tamsios spalvos🙂 keli lasai tamsaus kraujo ir kresuliukai keli mazuliukai.
I implantacija nepanasu
Jei laukiates, testas jau rodytu. Ar testavotes?
Jei neigiamas, panasiaisia i ateinancias mm
virsukalne parašė:
I implantacija nepanasu![]()
Jei laukiates, testas jau rodytu. Ar testavotes?
Pas mane patvirtintas nestumas jau 6 savaite 🙂
23 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai