Adagio parašė:
Man kokia kvaila situacija si men susidelios..mm NeLaukiu balandzio 25d, o balandzio 22 su suneliu be vyro isskrendam pas tevus mano i Ispanija. Tai jei mm velu…
Tai įsimeskit į tašiuką, nereiks ten pirkti
Adagio parašė:
Man kokia kvaila situacija si men susidelios..mm NeLaukiu balandzio 25d, o balandzio 22 su suneliu be vyro isskrendam pas tevus mano i Ispanija. Tai jei mm velu…
Aliya_Layla parašė:
O neatims pries lipant i lektuva? Ten gi nieko negalima nestis
Adagio parašė:
O neatims pries lipant i lektuva? Ten gi nieko negalima nestis![]()
Nusipirksit manau pati ten
Adagio parašė:
O neatims pries lipant i lektuva? Ten gi nieko negalima nestis![]()
manau juostelinis ir i pinigine tilps, nebent norit piestukinio, bet jei su bagazu vaziuosit, tai isimeskit i bagazo skyriu, jei i rankinio negalima, bet abejoju ar atimtu
Gabytė 79 parašė:
Tik čia nesibark, o tai vėl išmes į pasipykimAš bandau būti tyliai
![]()
tai, kad as ir nesibaru ten uzsipuole ne i tema o pasipykim temoj bartis jau galima
O be to tu nebijok, nes as tai nieko nebijau
imaginary parašė:
Nusipirksit manau pati ten![]()
Nezinosiu ko vaistinej ieskoti
ir siaip jauciu mama visur kartu eis su manim... zodziu, pirksiu jei daug dienu veluos
Cherie5 parašė:
tai, kad as ir nesibaru ten uzsipuole ne i tema o pasipykim temoj bartis jau galima![]()
O be to tu nebijok, nes as tai nieko nebijau
![]()
Aš nebijau, bet taip gavosi vienoje temoje pasakiau savo nuomonę ir buvau išmesta pasipykti
Tiek to ;) čia susirinkom ramiai planuoti 2018-ų žirniukų
Gabytė 79 parašė:
Aš nebijau, bet taip gavosi vienoje temoje pasakiau savo nuomonę ir buvau išmesta pasipyktiTiek to ;) čia susirinkom ramiai planuoti 2018-ų žirniukų
![]()
tai va reik tiketis, kad neprisirinks cia keistu asmenybiu ir leis ramiai planuoti, pabendrauti
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai