Burburbur parašė:
žinoma galima. kai kuirie gydytojai net sako kad ot reikia ryte daryt
tai vadinasi kita menesi taip ir darysiu, nes visur sakoma, kad daryti po pietu, ne anksciau kaip 14 val, buti negerus bent 2 val.....o tai man didziausia kancia
Burburbur parašė:
žinoma galima. kai kuirie gydytojai net sako kad ot reikia ryte daryt
tai vadinasi kita menesi taip ir darysiu, nes visur sakoma, kad daryti po pietu, ne anksciau kaip 14 val, buti negerus bent 2 val.....o tai man didziausia kancia
R.G. parašė:
pažiūrėsi vieną ciklą. jei matysi kad nieko gero nerodo tai teks kažkaip kentėt
Maudzia ir man.sako,kad gali buti normalu tas maudimas,ypac kai mm turi buti..tai raminu save,kad taip turi buti,pastoviai nemaudzia,bet uzeina..gal dar maudzia man,kad ziauriai dujos kaupiasi?Vargas kazkoks?Be to,juk ir organizmas ruosiasi,gimda pleciasi..reikia kazkaip islikt ramiai iki gyd vizito
Kadisi parašė:
Maudzia ir man.sako,kad gali buti normalu tas maudimas,ypac kai mm turi buti..tai raminu save,kad taip turi buti,pastoviai nemaudzia,bet uzeina..gal dar maudzia man…
Jo dujos man irgi begalo kaupiasi, na bet svarbiausia, kad nieko blogo nebutu
paukste. parašė:
Sveikos neištvėriau pasidariau testuką, iržinoma kad baltas ot tas nekantrumas, 10dpo
As dariausi vakar (9dpo) aisku tuscias, o siandien 10 dpo atsikeliau ir nagus nieztejo pasidaryt vel, bet greit pasisiojau atsikelus, ir tas durnas mintis salin nuvijau
jei 14Dpo bus bkt pakilusi dar ,tai tuomet kartosiu nt
milytee parašė:
As dariausi vakar (9dpo) aisku tuscias, o siandien 10 dpo atsikeliau ir nagus nieztejo pasidaryt vel, bet greit pasisiojau atsikelus, ir tas durnas mintis salin nuv…
Nors jauciu,kad ryt atsikelus vel noresiu darytis
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai