Saulute 1 parašė:
Tai ir galvoju kad galbut reiktu dar pasidaryt...juk nieko neprarasiu,be to bus ramiau ir nereiks galvoti -o jeigu...galbut...bus tuomet aisku jau.😊
Nieko neprarasit, pasidarykit ryt testuka. Linkiu kad pasisektu
Saulute 1 parašė:
Tai ir galvoju kad galbut reiktu dar pasidaryt...juk nieko neprarasiu,be to bus ramiau ir nereiks galvoti -o jeigu...galbut...bus tuomet aisku jau.😊
Nieko neprarasit, pasidarykit ryt testuka. Linkiu kad pasisektu
Baby14 parašė:
Man atrodo daugiau,🤔
Jūs, jau čia senei rašot kad jum mm vėluoja testus darot bet jie neigiami
dariau po ov 7ar 8d.tikrai nepamenu,bet rode lyg vaiduokliuka,tada kitais nt dariau,lyg ir viena,bet isdziuvimo tu blankiu ir vos iziurimu neskaitau kaip kad butu kazkas.o db jau nzn..gal reiktu pabandyti vel
Saulute 1 parašė:
dariau po ov 7ar 8d.tikrai nepamenu,bet rode lyg vaiduokliuka,tada kitais nt dariau,lyg ir viena,bet isdziuvimo tu blankiu ir vos iziurimu neskaitau kaip kad butu k…
Galit bandyti, tikrai blogiau nebus😊
Labas vakaras, merginos, nedrąsu, bet jungiuosi ir aš prie Jūsų, tikiuosi laukimas 👶bus lengvesnis 🙈
Pernai rugpjūtį turėjau persileidimą. Pradėjom vėl bandyti prieš porą mėnesių. Ir su kiekvienu kartu atrodo po truputį išprotėju.. Gaila, skauda ir tuo pačiu baimė ar išvis pavyks. Taip, taip pas mane optimizmo šiuo metu mažokai 😄
JolitaVai parašė:
Labas rytas , mano elektroninis parodė not pregnant, teks apsilankyt pas daktarus kad žiūrėtų kas yra . Firs response rodė || . Mmmm vis dar nera…
Gali būti dar anksti, man elektroninis parodė kai buvo 10dpo
Ingutee parašė:
Gali būti dar anksti, man elektroninis parodė kai buvo 10dpo
Bet man jau vėluoja mmm 3 diena
JolitaVai parašė:
Tada jau turėjo parodyt, gal first response isdziuvima rode?
JolitaVai parašė:
Pabandykit pasidaryti paprasta juostelėm pažiūrėkit ką rodo
13 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai