Uoga. parašė:
Sveikos!![]()
Aš su tokiu klausimu. Galbūt ir kvailas 🙈
Pas mane visa gyvenima ant ribos, bet svarbu ne minusas. Man tai nieko nesake gine, kalcio trukumas buvo tai liepe pagert papildu.
Uoga. parašė:
Sveikos!![]()
Pas mane visa gyvenima ant ribos, bet svarbu ne minusas. Man tai nieko nesake gine, kalcio trukumas buvo tai liepe pagert papildu.
vazi parašė:
Man tik nesuvokiama keli dalykai.
Šiandien 33cd. Visada 29cd.
Darykit hcg.. man jis parodė.ir tik daug vėliau testai išryškėjo. Bet deja negeriu vietoj nėštumas...bet jūsų atveju tikiuos viskas gerai bus
Uoga. parašė:
Sveikos!![]()
Na mano atvejų neturėjo reikšmės visad būdavo normoje bet jau jau ant ribos ,o visad pastojus visą nėštumą anemija, pagimdydavau ir vėl atsistatydavo į ribas, taip kad mano atveju geležis pastojimui neturėjo reikšmės ☺️
Vargais negalais sulaukiau gydytojos skambučio.dave siuntimą pas ginekologa. Mano klinikoje atostogose ginekologe. Paskambinau į kitą,ten irgi atostogose 🤦♀️😡 tai vargais negalais,rytoj gyvoje eilėje lauksiu vaiko ir moters klinikoje kol priims. Per kelias valandas sakė priimts. Tai viskas bus aišku rytoj 🤐 bet va apie gydytoja nekokius komentarus radau. Bet...
rutuska parašė:
mes ta pacia diena turetume sirgti, man irgi cc nieko nerodo, o taip tikejaus, kad si men pavyks, gal dar ryt arba poryt pagadinsiu testuka, jei nieko, tai daugiau …
Vat man ir taip pat ryt dar pagadinsiu testa jei cc nieko ne rodys tai 10 rugsejo tyrimai del. LP
Sveikos, merginos
Į gimdymo datos planavimo temą... Labai norėjau su šiuo nėštumu susisukt iki dukros pirmos klasės. Skaičiau, kad negerai vaikui, jei panašiu metu ir prasiseda naujas etapas gyvenime, ir gimsta naujas šeimos narys. Sūnui labai sunkiai sekėsi pirmoje klasėje, nors sesė gimė 8 mėn prieš. Lankėmės pas psichologą, sakė nepakako jam tų 8 mėn apsiprasti, per didelis stresas buvo sutapimas šių dviejų įvykių.
Taigi, dukra eis į pirmą klasę nuo kito rugsėjo. Kas iš to, kad pradėjau planuoti dekretą dar nuo vasario - vis dar nepastojus
Praleist dabar kokį pusmetį - bet mane ir taip amžius spaudžia, su kiekvienu mėnesiu galimybės pastoti mažėja...
Nžn ką daryti...
Joo bandau ilsetisneila444 parašė:
Jeigu yra galimybė ilsėkis ir kuo daugiau, nesvarbūs reikalai palauks geresnės dienos ☺️
Chipita parašė:
Sveikos, merginos![]()
Į gimdymo datos planavimo temą... Labai norėjau su šiuo nėštumu susisukt iki dukr…
Nebūtinai bus sunkumų. Kaip ir tie sunkumai gali užklubti betkada, bet kurį vaiką. Čia jau nebežinosi. O taip vengiant po pusmetį, tai galima ir 5 metus užtrukti 🤷♀️ kad būtų koks receptas, kad sugalvojau ir yra 🤷♀️
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai