Foxi parašė:
O kada buvo pirmoji ciklo diena?gal per naujus jau testuosites?😀
Gruodžio 5
aš galvoju gal ryt prasitestuoti🤭
Foxi parašė:
O kada buvo pirmoji ciklo diena?gal per naujus jau testuosites?😀
Gruodžio 5
aš galvoju gal ryt prasitestuoti🤭
Ju.St parašė:
Ačiū ☺️ linkiu jums teigiamo 🤞🤞🤞
Labai ačiū🥰
eeglle2 parašė:
Sveikos, kada geriau darytis hcg kraujo tyrimas? Mm jau turi būti, bet nepasirodo. Testus dariausi prieš 5 dienos prieš mm jau rodė teigiamus. Ir visus skirtingus. …
Žinoma galit
sveikinu!🥰
Sveikutes, mm turėjo pasirodyti gruodžio 23d. Nepasirodė, dariausi du nėštumo testus abu teigiami ( vaiduokliukai) net jau labiau link ryškejančiu
šiandien ryte atsikeliau ir radau ant tualetinio lengvai raudonos spalvos patepliojimus... Ar čia jau mm prasidės ar visgi tai normalu pačioje pradžioje ? Pas ginekologė patekti sunku, šiandien skambinsiu vėl. Ar geriau pasidaryti hcg tyrimus ?
Šiąnakt vis prabudinėjau nuo minčių, kad ar tikrai esu pasiruošusi trečiam vaikui, ar tikrai neužtenka dviejų. Vyras plaformose dirba, tai 4sav ten, 4 sav atostogos. Tai tą mėnesį pagalbos jokios iš niekur.. pasidarius nt kažkokia keista ramybė apėmė
kad neigiamas. Reiks pasikalbėti su vyru, bet manau stabdysim tuos reikalus. Kažkaip galvoju ar tik nebus man tas didžiulia trečio vaiko noras iš po persileidimo atsiradęs. Ten neplanuotas nėštumas buvo.. gal norėjosi užpildyti tuštumą atsiradusią
Adagioo parašė:
Šiąnakt vis prabudinėjau nuo minčių, kad ar tikrai esu pasiruošusi trečiam vaikui, ar tikrai neužtenka dviejų. Vyras plaformose dirba, tai 4sav ten, 4 sav atostogos…
Ojej kokios liudnos mintys uzpludo
Zinoma reikia viska permastyti, pasverti, bet nemanau jei jau atsirades noras buvo trecio vaikelio ar jis taip lengvai isbles..
Foxi parašė:
Ojej kokios liudnos mintys uzpludo![]()
Zinoma reikia viska permastyti, pasverti, bet nemanau jei jau atsirades noras buvo…
Pakalbėsiu su vyru
Adagioo parašė:
Sveikutėspasidariau nt - balta balta. Šiandien 12dpo, tai ramiai laukiu mm
![]()
Dariausi ir aš šeštadienį testą irgi baltas baltas, nebesuprantu ar čia aš pati prisigalvoju tuos simptomus ar kas čia yra, ryt mm diena tai matysim ar bus 😀 bet manau jeigu jau 12 dpo nieko nerodė tau nieko ir nebus.
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai