Noelėėė parašė:
O geriau manot kaip kitai narei laukt kažko kas neaišku ar bus?🙂
Nebesivelsiu į diskusija bet nei tas nei tas variantas nieko gero
Noelėėė parašė:
O geriau manot kaip kitai narei laukt kažko kas neaišku ar bus?🙂
coliuke21 parašė:
Tai dbr jauciuosi kaip durnele. Ieškau info forume nete kokius cia tyrimus jam galima pasidaryti,o jis mat nei piršto nepajudina,kad uzsiregistruoti pas <blockquote…
Bet darykit išvadas tada🙂 kaip sakiau reikia rimto pokalbio .gal jūsu visiškai skirtingi planai ateičiai. Nežinau man tai sudėtinga būtų laukt kažko kas gal neivyks. O laikas tik bėga. Bet jei jums gerai vienai viska tempti pačiai tai čia jau kita kalba
Indriukas777 parašė:
Na pati pradėjot🙂
coliuke21 parašė:
Tas ir yra,kad jei bandau kazka papasakot,kad tarkim cia sužinau ar straipsniu kokiu paskaitau,tai vis mane nutraukia. Tipo nieko nenoriu zinoti. Nu bet jei vaiku n…
O ar jums ok, kad ši tema tabu? Man iškart kiltų klausimas, kur veda tokie santykiai? Nes viena yra kartu nesusilaukti vaikų, bet kai kalbi kad nori bet elgiesi priešingai tai čia jau apgavystė
Karoole parašė:
O ar jums ok, kad ši tema tabu? Man iškart kiltų klausimas, kur veda tokie santykiai? Nes viena yra kartu nesusilaukti vaikų, bet kai kalbi kad nori bet elgiesi pri…
Čia yra manau vedžiojama už nosies bet kiekvieno reikalas kaip tvarkytis su tokia situacija ✌️
Męs pvz tiesiog abu susėdom ir pakalbėjom rimtai kaip matom ateitį kartu ir tiesiog buvo aptarta kad jeigų abu norim skirtingų dalyku tai gal neskaudinti vienas kito ir tiesiog ieškoti žmogaus kuris nori to paties. Tai kažkaip priėjom išvadas kad bandom ir dabar vyras dukra labai myli ir pats pradėjo kalbėti kad reikia antro. Tiesiog būna kad kitiems reikia tokio papurtymo kaip sakau kad susivoktų ko ištikrųjų nori.
coliuke21 parašė:
Taip kad turbut atsitraukiu nuo forumo. Supratau,kad planuoju viena👌
Labai apgailestauju☹️ Nelabai turim kuo padet jum, jei vyras nenori.. galim tik palaikyti, paguosti tuomet🥹