Pozityvioji parašė:
Va sitas buvo darytas: https://nmc.lt/vaisingumo-centras/vaisingumo-tyrimai/spermos-hba-tyrimas/
Ar šis tyrimas tik parodo faktą, kad su sperma gali būti negerai, ar yra po to kažkoks gydymas, kad pagerintų situaciją?
Pozityvioji parašė:
Va sitas buvo darytas: https://nmc.lt/vaisingumo-centras/vaisingumo-tyrimai/spermos-hba-tyrimas/
Ar šis tyrimas tik parodo faktą, kad su sperma gali būti negerai, ar yra po to kažkoks gydymas, kad pagerintų situaciją?
ApplePie parašė:
Sveikos, padėkite, ar matosi kas?
Matosi, bet galite ir be filtru kelti nuotraukas 😊
na_re parašė:
Merginos, o buvo kuriai nors kad iki pat mm dienos nerodytų net vaiduokliuko? 🥺
Man buvo. Bet parode tik mm diena ir buvo biocheminis. Daznu atveju jei velai parodo, tai nespeja isitvirtinti. Bet buna ir laimingu pabaigu 😊
Liepa5 parašė:
Maniškis daresi paprasta spermos tyrimą,tada pamatėme kad rezultatai prasti išvadose buvo parašyta oligospermija, tuomet kreipėmės konsultacijos ,apziurejo vyrą padare ultragarsini tyrima,ir nustate varikocelę,tuomet rekomendavo opercaija, taip ir padarem, dabar vyras po operacijos pusmetis,vaziuosim kartot spermos tyrima, ar opercija dave kazkoki rezultata ,taip pat vyras vartoja vitaminus spermalfa 🙂
na_re parašė:
Taip, su visais nestumais tik mm diena vaiduokli parode. Bet mano ciklai trumpi, 25 dienos. Iki mm dienos jokio vaiduoklio.
na_re parašė:
Man buvo su pirmu, kad iki 4 sav nerode testai nieko, tai tik kraujas parode🙈 tai si karta irgi daug vilciu nededu i testus🙈
Dorotėja parašė:
Man buvo su pirmu, kad iki 4 sav nerode testai nieko, tai tik kraujas parode🙈 tai si karta irgi daug vilciu nededu i testus🙈
Na sakau kol mm neprasidejo visada viltis yra 😀😀
Pupsika parašė:
Man buvo. Bet parode tik mm diena ir buvo biocheminis. Daznu atveju jei velai parodo, tai nespeja isitvirtinti. Bet buna ir laimingu pabaigu 😊
Bet parodymas mm dieną nėra vėlai?😄
RauDonoji parašė:
Taip, su visais nestumais tik mm diena vaiduokli parode. Bet mano ciklai trumpi, 25 dienos. Iki mm dienos jokio vaiduoklio.
Geras, aš irgi tada pozityviau nusiteiksiu 🤭 mano ciklas irgi 25 dienos, šiandien 22 cd, bet visiškai neigiamas testas.
Pupsika parašė:
Nu tikrai nera taip , gali rodyti vaiduokliuka mm diena ar tik pora dienu po mm datos ir tai viskas cia gerai implatacija gali buti ir 12 dpo .
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai