Sveikos. Esu naujokė čia. Metus laiko bandome natūraliai pastoti. Prisidariau įvairiausių hormonų tyrimų(lytinių, skydliaukės, rezervą), mano ginekologė daugiau nebesugalvojo ką dar ištirti. Echoskopuojant nieko baisaus nerado. Galiausiai Nusiuntė į santariškes. Gydytojai užkliuvo tsh 3, kai pastojimui turėtų būti iki 2,5. Visi kiti skydliaukės hormonai normoje. Progesteronas buvo truputį žemesnis nuo normų. Liepė pasikartoti tsh, tai dabar jis 4,3... laukiu endokrinologo konsultacijos. Kas pasikeitė nuo pačios pradžios, tai kad numečiau nemažai svorio, bet antsvorio vis dar turiu. Mityba becukrė, mažai angliavandenių turintis maistas, sveikas, neperdirbtas. Atrodo numetus svorio ir susitvarkius mitybą tsh turėtų kristi...? Taip pat santariškėse užkliuvo, kad labai jau daug folikulų kiaušidėse dėl to įtaria PKS. Praeinamumą patikrino putomis - kuo puikiausias. Atliktame spermos tyrime Pastebėjo, kad vyro spermijų kiekis normose, bet ant žemesnės ribos, todėl liepė gerti sermotrop (iki šiol vartojo wellman conception). Ir po mėnesio liepė kartoti tyrimą. Aš pati visuomet naudoju inozitolį, folio rūgštį, D vitaminą. Galvoju dar pradėt vartoti seleną, kaip suprantu skiriamas prie skydliaukės problemų🤔 kadangi
Šį ciklą jau pavėlavau, o ir pasidarėm nepraeinamumą, tai rekomendavo kitą ciklą pradėti stimuliacijas. Man kiek dėl to neramu. Ar prieš skiriant stimuliaciją, nereikia vieną ciklą pastebėti echoskopu kaip ji vyksta natūraliai ir poto spręst dėl skiriamų vaistų? Nes echoskopu žiūrėjo, bet tai buvo 6 ir 9 ciklo dienomis kai atėjau pirmai apžiūrai ir nepraeinamumo tyrimui🤔 dar esu gėrusi progesteroną, gal kiek pareguliavo mano ciklą, nes niekad nesu jo turėjusi reguliaraus, dabar apie 31-33 dienos, bet irgi kaip kada.
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus