Sandra1986 parašė:
Labas vakaras,ar gali nėštumo metu nukristi progesteronas ir vėl pakilti?man nukrito nuo 106 iki 70,ar gali būti,jog nesivysto?ir jis vis kris toliau..![]()
Progesteronas yra kintantis dalykas. Turit pasisekti ar toliau nekrenta.
Progesteronas - labai svarbus hormonas, užtikrinantis normalų ir reguliarų mėnesinių ciklą bei palaikantis sveiką nėštumą. Skaityti
visą straipsnįSandra1986 parašė:
Labas vakaras,ar gali nėštumo metu nukristi progesteronas ir vėl pakilti?man nukrito nuo 106 iki 70,ar gali būti,jog nesivysto?ir jis vis kris toliau..![]()
Progesteronas yra kintantis dalykas. Turit pasisekti ar toliau nekrenta.
Sandra1986 parašė:
Sveiki. Pradziai nepanikuokite
prg kitantis hormonas. Tik pastebekite ar nekris toliau. Mano asmeninis pavyzdys. Pastojus buvo 135, paskui nukrito iki 80. Ir vis pasokinedavo. Paskui nebesekiau daugiau. Taigi toks suolis nieko baisaus nereiskia. Nestresuokite
greta.bu parašė:
Sveikos, kaip manote ar ne per mazas progesterono kiekis? 🧐
Siuo metu ne per mazas.
Melisss parašė:
Siuo metu ne per mazas.
Treciadieni kartosiu abu tyrimus, kiek suprantu jei butu maziau nei 50 tada jau butu per mazas? Ar kazka ne taip supratau? 🤦♀️😁
greta.bu parašė:
Treciadieni kartosiu abu tyrimus, kiek suprantu jei butu maziau nei 50 tada jau butu per mazas? Ar kazka ne taip supratau? 🤦♀️😁
50 tai cia tokia forumo norma 😁 Pvz mano gydytojas norejo, jog as palaikyciau apie 70. Jam tai atrode saugu.
Jeigu pas jus tiek panasiai kiek dabar ir laikysis, tai as nieko nedaryciau. Bet jeigu visgi kristu, gal reiketu pasitarti su gydytoju, kad suspeti issirasyti papildoma prg ir pradeti ji naudoti 😊
Melisss parašė:
50 tai cia tokia forumo norma 😁 Pvz mano gydytojas norejo, jog as palaikyciau apie 70. Jam tai atrode saugu.
Aciu jums labai 🙏
EagleVision parašė:
Sveikos merginos. 7 sav. nėštumo, progesteronas 70,52nmol/l. Prieš savaitę tyriausi, tai PRG buvo 85nmol/l. Gydytoja kaip ir paminėjo, jog tuo atveju, jeigu nukrist…
Mano panaši situacija,pas mane buvo82,tada106,tada nukrito iki 70,ir laikosi 70,su gydytoja nutarėm palaukti,jei kris tik tada gerti vaistus..darausi tyrimą du kartus per savaitę..labai nenoriu vaistų..
Sandra1986 parašė:
Mano panaši situacija,pas mane buvo82,tada106,tada nukrito iki 70,ir laikosi 70,su gydytoja nutarėm palaukti,jei kris tik tada gerti vaistus..darausi tyrimą du kart…
Aš mąstau, kad gal pradėti gerti, nes na po nelaimės, labai jau nesinori rizikuoti, nors irgi norėčiau negerti.
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai