Doviii26 parašė:
Ar gimdykloje leido naudotis vonia?![]()
Buvo dušas.
Bet aš naudojausi kamuoliu, kadangi pagimdžiau nuo atvykimo per 3.5h, tai kamuolys man buvo geriausias draugas😀
Kalno g. 40, TelšiaiDoviii26 parašė:
Ar gimdykloje leido naudotis vonia?![]()
Buvo dušas.
Bet aš naudojausi kamuoliu, kadangi pagimdžiau nuo atvykimo per 3.5h, tai kamuolys man buvo geriausias draugas😀
Gretulis parašė:
Sveikos merginos! Esu iš Klaipėdos, tad svarstau gimdyti Telšiuose, nes turėjau labai nemalonių patirčių Klaipėdos gimdymo namuose pasitikrinimų metu, ir ačiū, ten …
Parašykite i ju puslapi fb ar skyriaus vedejui Luzai i fb arba ig, jie maloniai atrašo ir suderina susitikima jeigu kyla klausimu ar nori apziureti skiriu. Kai parasau man visada atraso, o per nesciuju paskaitas minejo, kad kviecia rasyti ir kreiptis
dar per paskaitas minejo dienos stacionara, kur galima lankitis kai sueina 9 men terminas kol nusprendzia kad jau reikia skatinti ar pan.
Monkita parašė:
Parašykite i ju puslapi fb ar skyriaus vedejui Luzai i fb arba ig, jie maloniai atrašo ir suderina susitikima jeigu kyla klausimu ar nori apziureti skiriu. Kai para…
O kaip vadinasi jų fb puslapis, ar čia rašyti asmeniškai?
Gretulis parašė:
O kaip vadinasi jų fb puslapis, ar čia rašyti asmeniškai?
Vadinasi Telšių akušerijos ginekologijos skyrius. Taip, parašykite pati asmeniškai. Jie geranoriskai atraso.
Monkita parašė:
Vadinasi Telšių akušerijos ginekologijos skyrius. Taip, parašykite pati asmeniškai. Jie geranoriskai atraso.
Ačiū Jums labai! ❤️❤️
Šmakalytė parašė:
Gal zinot kokiom valandom keiciasi pamaina?![]()
Mes kai gulėjom, tai apie 8 ryto ateidavo jau nauja gydytoja pas mamą, o apie 9-9:30 vaikų gydytoja ir akušerė pas naujagimį
Šmakalytė parašė:
Gal zinot kokiom valandom keiciasi pamaina?![]()
Kai aš buvau,tai keitės nuo 6 ryto iki 18 vakaro,dabar nežinau gal ir pasikeitė kas nors 😊
raimukas27 parašė:
Kai aš buvau,tai keitės nuo 6 ryto iki 18 vakaro,dabar nežinau gal ir pasikeitė kas nors 😊
Mes buvom per savaitgalį, tai gal kitaip būna?
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai