Anelle parašė:
Yra 🙂
Dariausi be-ready dėl tos pačios priežasties, sąlygos ale puikios bet vis nekimba.…
Labai ačiū už atsakymą. Džiaugiuosi už Jus, sveikinu ❤️ Labai įkvepia nepasiduoti Jūsų patirtis 🙂
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįAnelle parašė:
Yra 🙂
Dariausi be-ready dėl tos pačios priežasties, sąlygos ale puikios bet vis nekimba.…
Labai ačiū už atsakymą. Džiaugiuosi už Jus, sveikinu ❤️ Labai įkvepia nepasiduoti Jūsų patirtis 🙂
Snaige5 parašė:
Pasidariau NT baltutelis... zinau anksti bet kazkaip nusiminiau![]()
O kiek dpi?
Krasula parašė:
Po kiek dienu po progesterone besins ovuliu nutraukimo sulauket mm?
Blokuotam fet po paros.
Ar yra kas leidotės įmunoglobulinà prieš įkėlimà ir po ir pavyko?
Esu labai pasimetus dėl jo... K siūlo jį man leistis prieš FET, nes anot jos pakenkti negali, o jame esantis baltymas duoda šansà vystytis embrioniukui, apsaugo, kad motinos imuninė sistema jam nepakenktú...
Pas mane žemoki NK 8 %, kai norma nuo 10%. Nors ir pati K sakė, kad per žemi neturėtú sukelti bėdú.
Skaitau apie imunoglobulinà, jis skiriamas kai nusilpusi paciento imuninė sistema, per mažai antikūniú, kad organizmas geriau kovotú su infekcijom.
Iš informacinio lapelio:
"Kam vartojamas cutaquig
cutaquig skiriamas pacientams, kuriems nepakanka antikūnų kovai su infekcinėmis ligomis ir todėl dažnai jomis serga. Reguliariai vartojant pakankamo dydžio cutaquig dozes galima padidinti neįprastai mažą kraujyje esančio imunoglobulino kiekį iki normalaus (pakaitinis gydymas)."
Tiesiog paskaičius informacinį kapelį, atrodo, kad jis stiprina imuninę siatemà, o man tikrai jos prieš FET užturbint nereikia...
Ar aš kažkà ne taip supratau?
Please help 🙏🏻, tikrai pasimetus stipriai esu šiuo klausimu...
"Pasakykite savo gydytojui, jei sergate ar sirgote širdies arba kraujagyslių ligomis, yra buvę kraujo krešulių, Jūsų kraujas tirštas arba kurį laiką buvote nejudėdami. Šie dalykai gali padidinti kraujo krešulio tikimybę po cutaquig vartojimo. Savo gydytojui taip pat pasakykite, kokius vaistus vartojate, kadangi kai kurie vaistai, kaip tokie, kurie savo sudėtyje turi hormono estrogeno (pavyzdžiui, kontraceptinės tabletės), jums gali padidinti kraujo krešulio atsiradimo riziką. "
O pas mane kraujas prie tiršresniú, ir dar su estrogenais atsargiai... nežinau, ar čia aš paranojiška per daug, bet man neatrodo čia viskas taip "nekaltai", kad dayg maž susileisk, blogiau nebus... 🤨
Nu, kà merginos galvojat?
Uogyte12 parašė:
O po įkėlimo kas kiek dienų tikrindavot progesterona?
Mano gydytojo nuomone jo tikrinti ir sekti nereikia.. Pirmo fet metu dariausi 9dpi, progesteronas buvo apie 50nmol/l, bet nėštumo hcg nerodė. Antro fet metu prg dariausi 9dpi, buvo apie 35nmol/l, bet hcg nėštumo nerodė. Dabar turėjau trečią fet ir prg dariausi irgi 9dpi, buvo 130nmol/l ir hcg parodė, kad žirnis užkibo👶 kartojau hcg ir prg 11dpi, abu skaičiai geri, tai dabar ramiai laukiu vizito ketvirtadienį. Tai ir pati nežinau kaip iš tikro su tais prg sekimais, nes visada naudojau tas pačias dozes.. Matyt jei embrionas nelinkęs kabintis, tai ir prg nesisavina pas mane🙈
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai