juoduke. parašė:
aha Leja dar zuvyteas avinelis
idomu kaip mums cia draugausis
tai va as kaip tavo vyras sunkiai nusileidzia.... tai ir tu gal avinas??
![]()
Ne...as esu dvyniai, tai esu visokia, tikrai kaip du zmones viduj:)))
juoduke. parašė:
aha Leja dar zuvyteas avinelis
idomu kaip mums cia draugausis
tai va as kaip tavo vyras sunkiai nusileidzia.... tai ir tu gal avinas??
![]()
Auksine25 parašė:
Sveikinu Anulka, kad vyras darbeli gavo;)
aciu
pati labai dziauguosi
Auksine25 parašė:
Mano mama dvynys ir dar turi dvyni broli
tikrai du asmenys viename ;)
Auksine25 parašė:
Va..buvau nulekus iki parduotuvesgreit
apsirengem su mazaja:)) ir nulekem pieniuko vyrui parnest:)) nes pastoviai dbr vel kai pradejo sportuot tai milks…
grazuolyte
Auksine25 parašė:
Ooo dvyniai tikrai idomios personos
Galiausiai kai susitaikai su ju nuomones / noru / planu (sitas ypac geras-sorry, neatvarysiu nes varau kitur :zvengiu
keitimusi, tai viskas ciki
Turiu du labai artimus draugus dvynius
Auksine25 parašė:
Aciu Anulka, mmmm...nu joa...idomios, sudetingos, nenuspejamos, keiciancios nuomones, nuotaikas ir daug daug ka vienu metubet...lb geros
bent AS
![]()
Tikiu
Auksine25 parašė:
Aciu Anulka, mmmm...nu joa...idomios, sudetingos, nenuspejamos, keiciancios nuomones, nuotaikas ir daug daug ka vienu metubet...lb geros
bent AS
![]()
as turejau pauglysteje pirma vaikina dvini.. O tu dieve mano
man jis pripasakojo, kad yra ledo ritulininkas, o palikus man ji pradejes su kita panele draugauti pasakojo, kad yra futbolininkas
su manimi buvo drovus, o su ja buvo naxalas
tai vaje vaje tada pirma syki pamaciau kaip dviniai tas pats zmogus, bet viena minute toks kita kitoks
Sveikinu anulka kad vyras darba gavo. Juoduke malonu susipazinti ir suzinoti tavo varda
mano vyras tai pats sau direktorius tai dabar iseina i darba apie 9 gryzta 17 kartais ir anksciau. Nors jo darbo laikas nuo 8 iki 17. Pas daktarus eina visada kartu mane irgi visada isleidzia visur bet kuriuo laiku tai labai gerai kai bet kada gali. Bet buna ir 21 val ar 22 bal vaziuoja parduoti. Jau viena karta maziuka maudziau vonioj viena nes jis buvo islekes o as nenorejau kad uzmigtu nenumaudytas tai sekesi puikiai
17 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai