Laura193 parašė:
Aciu![]()
Mazoji sedejo, brolis tempe, as prilaikiau is nugaros - juokesi balsu!
Laura193 parašė:
Aciu![]()
Mazoji sedejo, brolis tempe, as prilaikiau is nugaros - juokesi balsu!
Campi parašė:
Su mergaite sunkiau. Ja pasodint gi reik. Berniukui betkaip galimapvz ir miske bunant. Maniske kencia kiek gali. Na jai neiseina be puodo tvarkingai padaryt ir …
O draskė ar kaip? Nes dabar jau kokia savaitė vis vaikšto ausis rankom užsidengęs, spaudinėju, nieko, gydytoja tikrino kartą, nieko nerado. Nežinau ar koks įprotis čia ar jam ką skauda.
pokky parašė:
O draskė ar kaip? Nes dabar jau kokia savaitė vis vaikšto ausis rankom užsidengęs, spaudinėju, nieko, gydytoja tikrino kartą, nieko nerado. Nežinau ar koks įprotis …
Tampe, brauke ranka vos ne kaip musdamas. Dar dabar taip daro kartais bet labai retai. O jau sveikos ausys
Campi parašė:
Tampe, brauke ranka vos ne kaip musdamas. Dar dabar taip daro kartais bet labai retai. O jau sveikos ausys
Ir mano taip daro. Daktare sake del slogos ir del to, kad dantys dygsta. Spaudinejau ir as - nieko
ingava parašė:
Kokia didelė ir kokia graži![]()
kur batukus pirkot ugai čia?
![]()
Gal taip atrodo kad dicke, prirengta
batukai va
batukas.lt/emu-merino-vilnos-batukai-lc-walker-cheetah-11105121987
Laura193 parašė:
Gal taip atrodo kad dicke, prirengtabatukai va
batukas.lt/emu-merino-vilnos-batukai-lc-walker-cheetah-11105121987
Mes ir turim tokius emu batus, tik spalva skiriasi
bet dar didoki, kazi ar spesim sia ziema uzdeti
o siaip batus i lauka dedat didesnius? Ar toki dydi kaip pvz kojines? Ar kiti batukai (tapukai) po namus? Ir dedat vilnines kojines ar paprastas?
lawrytte parašė:
Ir mano taip daro. Daktare sake del slogos ir del to, kad dantys dygsta. Spaudinejau ir as - nieko![]()
Pas mus nieko neregavo paspaudus. Bet siera ejo tamsiai ruda tai sakau su krauju, ziurekit kazkas negerai. Tik tada pas lor nusiunte. Tai nuo slogos pribego uz bugneliu baubuku ir skysciu, gavos uzdegimas.
Del ausu tampymo tai apziurekit ar plaukai nekutena
gal jau laikas i kirpykla
nes mum uz ausu jau vilnos bangos metas
ir ju erzina irgi
tai pastebejau kai apsivele su mano plaukais is sepecio pasigiebes. Tada baisiai makalavo per ausis
lawrytte parašė:
Mes ir turim tokius emu batus, tik spalva skiriasibet dar didoki, kazi ar spesim sia ziema uzdeti
o siaip batus i lauka dedat didesnius? Ar toki dydi kaip pv…
I lauka pasivaiksciot einam su zieminiais arba rudeniniais batais + vilnaskes, pasivazinet vilnaskes+kombis uzdaras, jei tik prabegom per lauka kedai+kojines. Zieminiai 20, kedai 20, rudeniukai 22, kad laisvesni butu
Campi parašė:
Pas mus nieko neregavo paspaudus. Bet siera ejo tamsiai ruda tai sakau su krauju, ziurekit kazkas negerai. Tik tada pas lor nusiunte. Tai nuo slogos pribego uz bugn…
Supratau, aciu ;) ir man reiks didesnius deti ;)
lawrytte parašė:
Mes ir turim tokius emu batus, tik spalva skiriasibet dar didoki, kazi ar spesim sia ziema uzdeti
o siaip batus i lauka dedat didesnius? Ar toki dydi kaip pv…
mums irgi didoki matei buna nusispardo, jie biski didesni manau nei priklauso emiau 12-18 nors butu uzteke 6-12 men
Laura193 parašė:
mums irgi didoki matei buna nusispardo, jie biski didesni manau nei priklauso emiau 12-18 nors butu uzteke 6-12 men
Musu 6-12 ir man atrodo dideli jie
reika pamegint uzdet prirengus daug
15 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai