MyliukE28 parašė:
Aš galvoju i uzdaras grupes galima eiti kai jaumiestai atitinka ir tto pradziai susipazinimui ir info gerai ir atvira
![]()
MyliukE28 parašė:
as galvoju eiti po nauju kuo veliau, kad pasku nereiktu grauztis jei nepamatys, geriau patemsiu laika, mama mano sake kad jei gerai jausiuosi tai pakenteti su lekim…
Kai aš laukiausi pirmosios vos sužinojusi,kad laukiuosi skubėjau pas gyd aišku patikrino, nustate data ir pasake ateiti po gero mėn man tada 4 sav buvo, bet po patikros skaudėjo pilvuko apačia ir truputi kraujavau. Nuėjau kai buvo 8 sav. Maždaug žinojau kada pastojau. Kai laukiausi vyduriniosios pas gyd ėjau 7 sav buvo, o su mažaja privačiai 6 sav. O i poliklinika 3 mėn, bet ir tai visko buvo tikriausiai pameni apie save rašiau rudeninukuose tai va jei gerai jautiesi mano nuomuonė palukėk savaite kita. Pasakysiu atvirai džiaugiuosi,kad laukiesi ir dar nemoku paaiškinti esi miela, gera ... Linkiu tau ir tavo šeimai viso kas geriausia.

kaip graziai cia apie mane isireiskiai, paglostei sirdele
kazkaip vaikysteje patyciu patyriau, paskui studiju laikasi irgi ne visiems itiksi,ne kazka zodziu, jei kazkur tik pasireiski tai ir kaltina kad kisiesi ir tt.. tai va ir mano mama sako palukek dar, tai as galvoju gal tik nulekti priduoti krauja kad patvirtintu nestuma
ir pilvuka karts nuo karto paskaudena,sutempia.. bet kiek suprantu taip turi buti