Mesdu parašė:
Ir man vis neramu..🙄 esu daug metu trumparege,tai vis pagalvoju kaip cia su Martu bus. Bandysiu jau registruoti patikrai,nes kol sulauksim eiles... bet mums buvo sa…
Gerai, gerai, kad prisiregostravot. Pažiūrės, patikrins ir bus aišku. Ramiau bus, kai žinosite, kad viskas gerai.
Išties tas paveldimumas bent jau mums tai įtakoja abiejų merginų reikalus su akimis. Tėtis (mano vyras) nuo mažens turėjo problemų, tai ir merginoms mano persidavė, bent taip mums tvirtina. Užtai žinant didžiosios dukters istoriją dėl akių bėdų, mažoji buvo stebima per padidinamąjį stiklą. Iškart gydytojai, pas kuriuos lankos didžioji, rekomendavo atvesti mažąją. Jau čia 4 vizitas. Jei būtų pavykę sulašint gerai lašus prieš kelis mėnesius, tada jau seniausiai būtų buvus su akiniais. Bet svarbiausia, kad dar viskas tokiam amžiuje ištaisoma, gan gerai koreguojama, tai viskas bus gerai.
Išsirinkome akinukus. Estetikos ieškot nereikia, nes akiniai turi gerai uždengt akis, bet jau pasirinkimo dabar tokiems mažiems vaje kiek, palyginus su prieš beveik 10 metu atgal🙈. Dabar teks pratintis prie naujo įvaizdžio ir įtikinti mažę nešioti visą dieną🙂.

šiandien darė net 2 rentgeno nuotraukas plaučių, ačiū dievui kol kas plaučių uždegimo nėra, bet antibiotikų kursas šį kartą nesuveikė, tai ryt darysime tyrimus dėl atipinių bakterijų...