BiruteSa parašė:
Mums per kursus sake: diegliukai kankina 90% vaiku, nepriklausomai kaip matinama. As matinu mp, vargstams su pilveliu. Vyri brolio mergyte maitino su misinuku, varg…
Taip,diegliukai nepriklauso nuo to kaip maitinamas vaikas
BiruteSa parašė:
Mums per kursus sake: diegliukai kankina 90% vaiku, nepriklausomai kaip matinama. As matinu mp, vargstams su pilveliu. Vyri brolio mergyte maitino su misinuku, varg…
Taip,diegliukai nepriklauso nuo to kaip maitinamas vaikas
Gintarėja parašė:
Maniskei diegliai prasidejo,tai antras vakaras nuo 22.30 iki 00.30 vaikscioju,ciuciuoju,valgo spjauna,rieciasi ir inkscia.
As ir maziau skaitinet pradejau ir ligu ieskot.
Pas mus ta pati situacija vakare papa spjauna vel ima , rekia, riecias... paskui seip ne taip isvarges atluzta besupant, oi nelaukiu vakaro....
sirduka parašė:
As ir maziau skaitinet pradejau ir ligu ieskot.
Pas mus ta pati situacija vakare papa spjauna vel ima , rekia, riecias... paskui s…
Su ana dukra ziauriau budavo,ji kasvakara kaip ritualas nuo 22 iki 24val prarekdavo,su nerekia bet spurda visa,rieciasi,pyksta,unkscia,retkarciais lyg bando uzsiverkt.
Pirksiu jau colic calm,labai tikiuosi ir viliuosi,kad bent sie kiek pades
Ieva.Z parašė:
Kaip mazoji po skiepo? Kaip tas guziukas?![]()
Guzas iki savaitės gali būti, tai dar nepranyko...:/ Kopūsto lapus dedu, tai šilumą ištraukia.
Aneta5 parašė:
Labas,mes po skiepo vakar.Merginos ojei ojei kaip ji verke,neverke bet spiege nesavo balsu.Iki tokio lygio ,kad net balso nebuvo burna atidarius nuo skausmo o po to…
Ne mažiausi, mano mergaitė 4220g 53-54cm, vargstam su atpylinėjimais nuo pat gimimo. Vienu metu buvo apstojęs augimas, nes mišinukus keitėm, ieškojom tinkančio, dabar jau beveik mėnesį geriam tą patį, svoris tolygiai auga (tfu tfu tfu). Ir ligoninėj gulėjom, bet nieko nerado. O gimė 3130g, buvo numetus per pirmas dienas iki 2950g. Laukiu kada galėsiu pradėt primaitint.. ar kada išaugs:))
Džozikas parašė:
Atisedat ir spyruokliuojat ant jo: aukstyn-zemyn, aukstyn-zemyn.. man tai ilgai ant jo judant nugara paskausta. O ir mazyle virs 5 kg, tai ne pluksnele.![]()
As taip spyruokliuodama migdau be kamuolio, aukstyn zemyn ir linguoju nuo vienos kojos ant kitos ? ant ranku tik 10 min sugebu taip, nes su rubais virs 6kg sveria ? gerai kad yra nesiokle..
Urgita parašė:
As maitinu misinuku ir diegliukai kamuoja .. ;)
Tada valgomas maistas neturi jokios įtakos nebent pieno produktai
dėkui už atsakymus, kažkokio nusiraminimo ieškau.
Vijola_ parašė:
Asimetrija pas mus, bet dabar galvoju ir musiske nelabai sypsosi....prsdedu dar labiau nerimaut
Nepergyvenkit, mano irgi ilgai nesisypsojo visai. 7 sav syptelejo trumpai. Jis pats savaime ne is sio ne is to niekada nesisypso ir nesijuokia, po miego tik kai pamato mane as ziuriu jam i akis sakau labas gal 10 kartu, guguoju tai jis pora kart trumpai sypteli. Bet neurologe priekaistu neturejo jam ? beje o is kur zinoti kiek db girdi maziukai? Mums nieks nematavo..
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai