Smig parašė:
O siaubeli, kaip jus suprantu 😵 pas mus lygiai tas pats. Bet ačiū kitoms mamoms, kad dalinamės jog pas daugelį šitaip yra. Raida jų tokia šiuo metu. Bet siaubas, aš…
Reiks pasiziuret, aciu😊
Smig parašė:
O siaubeli, kaip jus suprantu 😵 pas mus lygiai tas pats. Bet ačiū kitoms mamoms, kad dalinamės jog pas daugelį šitaip yra. Raida jų tokia šiuo metu. Bet siaubas, aš…
Reiks pasiziuret, aciu😊
fica parašė:
Ačiū, reiks pasižiūrėti![]()
Sveikos, aš su dar viena problema, ar yra tokių, kurių vaikai nemiega pietų miego ir visiškai dėl to gerai jaučiasi? Jokio mieguistumo, irzlumo? Nežinau ką daryti. Užmiega geriausiu atveju tik supamas, jeigu nesupam, nemiega visiškai, bet kas blogiausia, kad nepanašu, kad jam to miego apskritai reikėtų. Viskas pasikeitė po darželio. Turiu įtarimą, kad ten, kadangi niekas nesisackina, leidžia jam pagulėti ir tiesiog nemigdo, todėl ir namuose nebemiega (gal esu per daug įtari, bet tokios mintys kyla, nes labai sutapo nenorėjimas pietų miego su miegu darželyje) ką siūlytumėte daryti? Nes aš už tai, kad iki 4 metų, vaikui yra miegas būtinas. Kaip elgtumėtės, vis tiek bandytumėte supti, ar leisti nemiegoti pietų?
fica parašė:
Sveikos, aš su dar viena problema, ar yra tokių, kurių vaikai nemiega pietų miego ir visiškai dėl to gerai jaučiasi? Jokio mieguistumo, irzlumo? Nežinau ką daryti. …
Gal pabandyti leisti nemiegoti, tuomet nakciai eis miegoti anksciau. O kai turetu buti pietu miego laikas tiesiog paguleti, bet nebesupciau jau. Pati irgi taip dariau, nes pavargau supti. Dabar uzmiega ant manes gulint, o darzeli uzmiega pati. Nors sake migdosi ilgiausiai is visu, bet maniske nuo gimimo nelabai su miegu draugavo, daug vargti reikejo
Maniskis darzelyje sake uzmiega per 2 min. O namie migdom po 2 val ir vis tiek neuzmigdom.. o paskui nuluzta kokioj masinoj 15 min ir reik kelt o tada.. ozys o ne vaikas, visas piktas. Supt ant ranku del nestumo negaliu.. tai vienintelis budas kuris dar suveikia vezimas.. kitaip neimanoma
fica parašė:
Sveikos, aš su dar viena problema, ar yra tokių, kurių vaikai nemiega pietų miego ir visiškai dėl to gerai jaučiasi? Jokio mieguistumo, irzlumo? Nežinau ką daryti. …
Mano mergaitė visada miegodavo po 2-3 val pietų miego, tada eidavom vakare kokią 21.30 val miegoti. Aišku tas valandas iš miegodavo tik jei aš visą laiką gulėdavau šalia. Darželyje sakė miega 30 min,nu max 1 valandą, o toliau tiesiog guli ar su žaisliukais lovoj žaidžia, tai jaučiasi, kad vakare piktesnė, bet tada dabar migdom jau 20 val ir visai normaliai 🙂
Sveikos mamytės,mergytė žaisdama iškrito iš lovos ant galvytės iš 50 cm aukščio.Labai verkė bet po 4min nustojo ir nebe verkė. Kai pakėliau žiūriu ausyte raudona ir kur smilkinys taipat raudona ir už ausytes. Paskambinau gydytojai sakė stebėti.Atrodo viskas gerai. Tik pati labai jaudinuosi. Kad smilkinys raudonas.
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai