edituke5 parašė:
Nesuveike man tas sweepjauciuosi taippat kaip ir visada jokiu pokyciu gimdymo link Nu blin jauciu teks per velykas gimdyti
![]()
O terminas kada jusu buvo?
edituke5 parašė:
Nesuveike man tas sweepjauciuosi taippat kaip ir visada jokiu pokyciu gimdymo link Nu blin jauciu teks per velykas gimdyti
![]()
Murka3 parašė:
Man 19 terminas buvo
Mama_as parašė:
Ar kuriai is jusu buvo rastas baltymas slapime? Mano draugei siandein rado tai visa supanikavus...
Man iš trečio karto neberado,du kart blogai priduodavau
Man 18 buvo, bet ir kolkas niekas nevyksta apart nesveikai kylancios rugsties ir skrandzio problemu :/ ar cia vakar ko uzvalgiau, bet atrodo visi ta pati valgem... O daugiau laukimas laukimas laukimas. Gydytoja pirmadieni sake kad jau viskas eina i gimdyma, kaklelis minkstas, galvyte zemai, strenu ir pilvo maudimas veda link gimdymo, taciau kur jis?... Labai jau liudna darosi kai pagalvoji, jau namie galejom but, o dar niekas nevyksta :/
laurrrute parašė:
Man 18 buvo, bet ir kolkas niekas nevyksta apart nesveikai kylancios rugsties ir skrandzio problemu :/ ar cia vakar ko uzvalgiau, bet atrodo visi ta pati valgem... …
Labukas, ne tu viena tokia:)) mum irgi terminas 18-20 dienom buvo o nieko nevyksta
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai