a_uk parašė:
Man labai patinka taisyklė saldumynai tik šeštadieniais. Jei pati turėčiau valios jos laikytis, būtų nerealu 😁 dabar vaikui maždaug kartą savaitėje duodam ką nors c…
Norvegijoj dauguma turi ta taisykle, kad sestadieni galima saldumynu. Tai jau pusryciai pas juos buna nutella ir visa diena vien saldumynais gyvi. Pas mane namie yra saldumynu, bet vaikai zino, kad siaip ju negauna ir net nepraso. Abu pamise del vaisiu, tai mano net 5metis per savaite suvago kokius 3 saldainius
. Palepinimui jam labai tinka datuliu vaisines lazdeles becukres. As is pazistamu daugiau ne vieno vaiko nezinau kuris valgytu tas lazdeles. Drauges nuperka savo vaikams, o poto man atiduoda, nes ju nevalgo
.
Man su abiem vaikais dar labai pasiteisinusi gudrybe del parduotuveje scenu kelimo. Mes nuo maziuku kiekviena karta nuvaziavus i parduotuve apsipirkt leidziam vaikui issirinkti is kudikiu skyriaus becukri skanesta, ilga laika buna ta lazdele, dabar jau mazoji renkas ir guminukus tokius. Sunui dabar leidziam issirinkt koki maza saldaini, pvz ciulpinuka. Sese nepyksta, kad ne vienodi
a_uk parašė:
Aš naudoju youtube filmukų narkozę kerpant nagus 😁 kadangi beveik negauna ekranų, sėdi ramiai kaip zombiukas, kol nukerpam. Jau net šaukia "filmiukas" ir bėga ant s…
Maniskei uztenka pamatyt, kad broliui kerpu ir pati net stumdama broli lipa ant keliu, kad nukirpciau jai
.