rosenda parašė:
Omg, man ir klinikose reiks gimdyt😆
O jus skatins ar ką daro, kad pasiguldė?
As turiu Gd tai mane 39+2 pagulde stebejimui bet nuteike taip kad iki savaites galo jei nebus savaiminio judesio tada skatins
rosenda parašė:
Omg, man ir klinikose reiks gimdyt😆
O jus skatins ar ką daro, kad pasiguldė?
As turiu Gd tai mane 39+2 pagulde stebejimui bet nuteike taip kad iki savaites galo jei nebus savaiminio judesio tada skatins
myga parašė:
na va nubego vandenys, bet su krauju, nezinau ar taip turi but 🤯 iki termino lygiai savaite, is spalinuku perejom i rugseji 😊
Lengvo gimdymo,lauksim ziniu 😊
Nekantrioj parašė:
Man terminas uz 5 dienu.ir nezinau kaip elgtis .daktaras sako vaziuoti kai sueis terminas.o mano sirdis sako laukti kada pats nores islysti i pasauli. Bijau gimdymo…
Tai nieko neatsitiks jei atvaziuosit i ligonine termino diena apziures ir tada matys ar laikas gimdyti ar ne. Jei viskas gerai tai tikrai leis kazkiek palaukti gal savaime gimdimas prasides. Mane su pirmuoju gulde tik 41 savaite bet ir tai dar lauke kol savaime prasides
vilma s parašė:
Pas mane irgi GD, bet leido nešiot iki termino ir jei veikla neprasidės, tai atvažiuot 14d. (Terminas 10) 🤔
Laura36 parašė:
Mūsų terminas vienodas pagal dienas, pas mane ir planuojama gimdymo data irasyta 10.10. Kur planuojate gimdyti?🙂
Mano irgi mėnesinės sausio 3, tai terminą užrašė 10 10. Tik klinikose kai echo buvo 12 sav, tai kažkaip ne taip jos ten skaičiavo.
vijukas parašė:
Klinikinėje ligoninėje (2oj). Arti namų. Man ten patinka. Jauku. Ten ir savo pirmąją gimdziau.
Susitiksim gal 😀 aš galvojau klinikose gimdyti, bet kai paskaitau kas ten darosi 😀 nors antroj savo pirmą irgi gimdžiau, ir sakiau sau jad ten daugiau negryšiu, nes buvo pražiūrėta labai svarbių dalykų, bet dabar vis nuvažiuoju į ją tikrintis, nes daktarė poliklinikoj, ten vedėja dirba.
myga parašė:
na va nubego vandenys, bet su krauju, nezinau ar taip turi but 🤯 iki termino lygiai savaite, is spalinuku perejom i rugseji 😊
Laukiam žinių, bet jau turbūt sūpuojat angelėlį 😉
Z.Neringa parašė:
Pas mane irgi GD, bet leido nešiot iki termino ir jei veikla neprasidės, tai atvažiuot 14d. (Terminas 10) 🤔
Gal jus su dieta tvarkotes? Nes pas mane insulinas vakarinis yra tai sake niekas neleis laukti iki 40 savaiciu skatins anksciau
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai