Vikuzka parašė:
Nieko ryt pamatysiu savo beibi![]()
![]()
Labai laukiam tavo naujienu🥰🌸 Mano buvo pigesnis tikrai. Bet viska apzejo viska ptikrino kaip turi but 😊
Vikuzka parašė:
Nieko ryt pamatysiu savo beibi![]()
![]()
Labai laukiam tavo naujienu🥰🌸 Mano buvo pigesnis tikrai. Bet viska apzejo viska ptikrino kaip turi but 😊
RimaP parašė:
Žinokit jau pasidariau, yra dvi juostelės, dar ryt ryte pakartosiu, nes antroji neryški.
Tai sveikinimai 🥰 Sveika prisijungus😊
RimaP parašė:
Nesuprantu, ko kabinėtis, ar būtina iškart po 1 ar 7 vėluojančios dienos pirkti testą, juk jei ir būčiau nėščia, tai matyt vasario paskutinėm dienom gimdyčiau, tai …
Tikrai nesikabinejaus o issakiau savo nuomone, kas man asmeniskai pasirode keistai
savo pasakymu nenorejau izeisti o ir jei isizeidiai, sorry , esu megeja sakyti ka galvoju 😁
RimaP parašė:
Žinokit jau pasidariau, yra dvi juostelės, dar ryt ryte pakartosiu, nes antroji neryški.
Sveikinimai ir ryskekit
J.K.... parašė:
Dare vaginaliniu? Man pasake kad bandys ziuret per pilva jei blogai matysis tai vaginaliniu
dominykamac parašė:
Taip, pamatysi, kad viskas gerai ir jau ramiai galėsi mėgautis nėštumu, manau verta 🥰
Mmm,tada jau kitaip,maniau jum kaip man momentinis toks🙄
Ro_s parašė:
Sveikos, nuo kada pradėjo jus kankinti,, rytiniai pykinimai"? Man dabar 6,5savaites, ir jau kelinta diena kankina, atrodo net iki išsekimo, ir į maista tik vakare p…
labas, mane pykinti pradėjo irgi kažkur nuo 6-7 sav. labiausiai vakarais, bet betkada gali užeiti ir aišku nuovargis..Dar kažkur peršalau prieš porą dienų tai geras kompo buvo, senai nesijaučiau taip blogai. Na bet viskas gerės su laiku, man padeda būtent valgymas nuo pykinimo ir grynas oras
Atrodo nesinori valgyt, bet įsivalgai ir tikrai geriau, tai bandykit nors po ne daug bet vis užkast kažką.
Labas visoms 🌹🤗kaip mergaites su rukymu sekas?ka patartumet kaip atsikratyt?ir knygas skaitau,aleno caro,ir audio irasus klausaus... nu blemba.... vistiek lekiu rukyt... mazint bandau...😓😔 zinau kad kenkia ir visa kita... toks vaizdas kad noriu dar daugiau rukyt...o ne maziau
.. 🤔 savo patirtim gal pasidalinkit... kas kaip kurios nustojo❤🌹
Vikuzka parašė:
Dare vaginaliniu? Man pasake kad bandys ziuret per pilva jei blogai matysis tai vaginaliniu![]()
Per pilva kuo puikiausiai matesi , bet pusle tokia pilna buvo 😂😂 jau galvojau greiciau greiciau labai noriu i tuoleta😃😃 tai va prigerk daug vandens kad pusle butu pilna ir siaip jei aparatura gera matysis tikrai 😊 turbut cia privaciai privalumas ir yra kad aparatura daug geresne 😊
J.K.... parašė:
Per pilva kuo puikiausiai matesi , bet pusle tokia pilna buvo 😂😂 jau galvojau greiciau greiciau labai noriu i tuoleta😃😃 tai va prigerk daug vandens kad pusle butu p…
Zinok del sito gerimo snd juokiaus , sake pries atvaziuojant isgerti 1,5l vandens o man dar iki to miesto vaziuot +/- 45min tai sakiau apsisisiosiu kol davaziuosiu as ir taip n kartu varau i wc 🤣🤣🤣
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai