NEpilkaPelyte parašė:
O prieš darant šiuos kraujo tyrimus reikia būt nieko negerus ir nevalgius?
Šiens kraujo tyrimams nėra skirtumo valgęs ar ne.
NEpilkaPelyte parašė:
O prieš darant šiuos kraujo tyrimus reikia būt nieko negerus ir nevalgius?
Šiens kraujo tyrimams nėra skirtumo valgęs ar ne.
gabrielelk parašė:
Sveikos. Aš su tokiu klausimu. Dabartinė situacija neramina. Pastojau, bet jei mane vyriausybė darbdavys vers skiepytis.. 🙈 žodžiu nesu aš anti kažkas. Bet gal yra …
Yra tema būtent apie skiepijimąsi. Lietuvoje jau skiepija nėščiąsias. Nemažai forumo narių jau pasiskiepijo nėštumo metu, rekomendavus ginei ar šeimos gyd.
Vasara2 parašė:
Yra tema būtent apie skiepijimąsi. Lietuvoje jau skiepija nėščiąsias. Nemažai forumo narių jau pasiskiepijo nėštumo metu, rekomendavus ginei ar šeimos gyd.…
Skiepyti tai skiepija visus kas nori, bet tai dar vis eksperimentine vakcina ir nei akusere nei gydytojas negali pasakyti kas nutiks po metu ar daugiau 🤷♀️
AsSaSG parašė:
SveikosGraziai po truputi NT ryskeja
![]()
Sveikinimai 🥳
...Dream... parašė:
Skiepyti tai skiepija visus kas nori, bet tai dar vis eksperimentine vakcina ir nei akusere nei gydytojas negali pasakyti kas nutiks po metu ar daugiau 🤷♀️…
Tai čia jau ne jie sugalvojo, o vadovaujasi mokslininkų rekomendacijomis ir tyrimais.
Aš ne už ilgo irgi lėksiu darytis Hcg ir pgr
Indriukas07 parašė:
Labas rytas panelės, pridaviau hcg ir prg stebėjimui, imuosi visų priemonių šitą lelių išsaugot. Kas su manim šiandien lauks tyrimukų? 😁😁🌺
Labas
As varau darytis 9:30! Labai lauksiu atsakymu! Mano ginekologe irgi 😀
NEpilkaPelyte parašė:
Labas rytas! Man nepavyko taip greit kaip jums gauti vietos, tai kraujo eisiu priduot ketvirtadieni. O gine pirma apžiūra 18 diena 🥰 kaip laukiu!!
Aš einu į antėja nesirašius iš ryto. Visada priima 😁🌺
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai