Sveikos, taio yra dar nešiojančių. Terminas rytoj, bet jokių ženklų. Gal kiek susilpnėję judesiai, bet nežinau ar neprisigalvoju, nes jų kiekis pakankamas.. Paskutinė savaitė visiskai be nuotaikos ir ant streso, atrodo taip kaip ir jums visoms norisi kuo greičiau laikyti savo spirgiuką ant rankų. Nežinau, bet manau nepagimdysiu termino dieną, nes jokių ženklų. Ginekologė sakė 1-2 dienos po termino vazžiuoti į ligoninę ir sakyti, kad mažiau judesių ar, kad skauda kažką, kad apžiūrėtų ir nuspręstų ar leis nešioti iki 41sav. Viskas buvo kaip ir aišku ką daryti, o dabar supanikavau, nes kaip ir visos noriu, kad viskas prasidėtų savaime, o nevažiuoti ir svaigti, kad man kažkas negerai. Nors kaip minėjo, kad po termino jau nereikia siuntimo. Žinau, kad stresas tikrai gali dar atitolinti mane nuo gimdymo, bet tokia ta reali būsena. 🥺 Tos kurios vykstate į dienos stacionarus ar kaip viskas vyksta, dalinkitės. Tikrai įdomu. Pati gimdysiu Antakalnyje - tad aktualu visa informacija. Aš jeigu visdelto vyksiu po termino, pasidalinsiu kokia situacija ir požiūris, nes paskutinį kartą kai atvažiavau į priimamaji nebuvau sužavėta bendravimu iki kol nepasakiau joms, kad as su siuntimu. Toks jausmas kartais, kad atvažiavau ir patrukdžiau jom dirbti. (čia apie registratūrą). Šį kartą be siuntimo net kažkaip atrodo nesinori važiuot. But oh well ❌️
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus