2023.08.01 21:49 (prieš 2 m.)
Sandrii parašė:
Matosi, kad žmones dirba tik kada ale dirbt .. Jokio supratimo, aš kai pirmą kart laukiuosi kelis kart paklausiau man neaiškių dalykų, tai tik juoktis pradėjo ir vi…
Oj, nesakykit, aš šiandien jau tokia pikta dėl savo poliklinikos... Savaitgalį vėl pamačiau lyg ir žalsvų išskyrų truputį, pirmadienį iš kart užlindau be eilės, nes regitratūroje man aiškino, kad jau pilnas užrašymas 🤦♀️ Ir ką, tepinėlio tyrimas vėl rodo uždegimą, šiandien vakare skambina, sako reikia vėl vaistų, bet reikia, kad šeimos gydytojas išrašytų, ji negali. Sakau dar turiu nuo praeito karto ne pilną pakuotę, tai sako gerai, pradėti gerti. Bet padėjusi ragelį galvoju, o ką jei man tada taip ir nepraėjo uždegimas nuo praeoto karto, gal man šitie patys vaistai neveikia, juk tyrimo nepakartojo po antibiotikų kurso aną kartą, nors sakiau ir akušerei ir ginekologei, kad ką tik po uždegimo gydymo, gal reikia pažiūrėti vėl. Tai visai gali būti, kad uždegimas jau 2 mėn. yra neišgydytas nuo birželio... Rytoj varau privačiai antrą nuomonę išgirsti, nes kažkaip čia atsipūtusios žiūri į viską 😔