Rene666 parašė:
Extra cp buvo, randas ,plius viršsvoris, plius insulinas. Ir pati su venų varikoze. Dvi operacijas turėjau.
Na tai indikaciju tikrai ne viena, nes zinau kad vien dėl ankstesniu cp niekas plano jo nedaro:/
Rene666 parašė:
Extra cp buvo, randas ,plius viršsvoris, plius insulinas. Ir pati su venų varikoze. Dvi operacijas turėjau.
Na tai indikaciju tikrai ne viena, nes zinau kad vien dėl ankstesniu cp niekas plano jo nedaro:/
Gin84 parašė:
Tai vat. Viskas bus okey
Gin84 parašė:
Daro, net parašyta įsakymuose kad tai pirma idikacija planiniam cp yra ankstesni cp.
Man būtent dėl to irgi sakė kad planinis cp, tik dėl to kad pirmas buvo cp...

Čia iškarpa iš SAM
BJAA parašė:
Daro, net parašyta įsakymuose kad tai pirma idikacija planiniam cp yra ankstesni cp.
Vertina rando bukle ir tada sprendžia , jei randas gerai sugijes tai nėra indikacija. Zinau net moteriške kuri taip norejo antro cp kad į teismą padavė kodel jai neskiria planinio nors pirmas buvo cp, nezinau kaip baigėsi bet čia buvo nemažas skandalas mūsų mieste net laikraštyje rašė tai sake kad nėra indikacija jei randui nėra grėsmes plyšti natūraliai gimdant. Sakau drauge net po 2 cp turejo bandyt pati gimdyti..
Gin84 parašė:
Vertina rando bukle ir tada sprendžia , jei randas gerai sugijes tai nėra indikacija. Zinau net moteriške kuri taip norejo antro cp kad į teismą padavė kodel jai ne…
Man kai darė 4cezari, su manim gulejusi moteris pagimdė natūraliai po 2cp,
Gin84 parašė:
Vertina rando bukle ir tada sprendžia , jei randas gerai sugijes tai nėra indikacija. Zinau net moteriške kuri taip norejo antro cp kad į teismą padavė kodel jai ne…
Mano atveju niekas nenustatinėjo rando sugijimo ar pan. Pati lankausi Santarose pas dvi gydytojas ir abi pasakė, kad dėl oirmo cp, nors ir praėjo 10m., antras bus planinis cp.
Aišku paminėjo, kad jei labai labai noriu gimdyt pati yra šansas kad leistų, bet po vertinimų.
EditaGr parašė:
Man kai darė 4cezari, su manim gulejusi moteris pagimdė natūraliai po 2cp,
Tai taip visada jei tik yra galimybe nori kad natūraliai gimtu,vistik yra tikrai niuansu ir rizikų su cp tai todėl taip ir yra
o jus super saunuole mamyte kiek vaikučiu 🤩 kaip sukates su tokiu būriu ?🤭
BJAA parašė:
Mano atveju niekas nenustatinėjo rando sugijimo ar pan. Pati lankausi Santarose pas dvi gydytojas ir abi pasakė, kad dėl oirmo cp, nors ir praėjo 10m., antras bus p…
Tai turbut yra ir daugiau indikaciju ?
Stebuklelis parašė:
Sveikos aš su klausimeliu ar buvo kam neatitinka gimdos dugno matavimas pagal savaitės?Ar tai gali įtakoti jei gimdą piltuvėlio formos ir suminkštėjes kaklelis🙈😔…
Jei ištikrųjų tai gimdos dugną matavo tik klinikų priemime kada buvau, o šiaip net nematuoja, žiūri echoskopu.
O jei kaklelis piltuvėlio formos ir suminkštėjęs, tai gali jau greitai pasimatymas būti. Todėl būna skiriamas tausojantis rėžimas ir progesterono žvakutės, kad leliukas dar pabūtų pilvelyje. Tokiu rėžimu gyvenant, tikrai būna ir iki galo išnešioja, bet jau reikia pasisaugoti
Gin84 parašė:
Tai taip visada jei tik yra galimybe nori kad natūraliai gimtu,vistik yra tikrai niuansu ir rizikų su cp tai todėl taip ir yrao jus super saunuole mamyte kiek v…
Nėra, absoliutiškai nieko daugiau...
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai