Fromvilnius parašė:
O kiek pas jus buvo hcg?
Oj ten suklydau, pirmi testai du buvo 2 d iki mm ketvirtadieni ryte ir tada dariau hcg buvo 45.3.
Fromvilnius parašė:
O kiek pas jus buvo hcg?
Oj ten suklydau, pirmi testai du buvo 2 d iki mm ketvirtadieni ryte ir tada dariau hcg buvo 45.3.
Fromvilnius parašė:
O kiek pas jus buvo hcg?
O jusu kiek buvo?
donata.si parašė:
Man karts nuo karto užkyla rūgštis skrandžio į gerklę. Nepykina, nevemiu, bet ta rūgštis tai lyg fontanas į gerklę įsiveržia. Neturiu tulžies pūslės, niekad nėr tai…
Rugstis tai pirmi simptomai nestumo 🫣
Juoda2023 parašė:
Mano pirmas hcg buvo 68.9 Šeštadienį testas buvo vos matomas o pirmadienį hcg toks. Poto treciadienį 212 ir penktadienį 641
Juoda2023 parašė:
O jusu kiek buvo?
O kelinta jums buvo diena po ovuliacijos? Pas mane 17 dpo 461 hcg, as ir ziuriu, kad cia gal aukstas pas mane lyginant pas kitas.
Baklazanas96 parašė:
Padidejes rugstingumas vienas is nestumo simptomu. Buna kaikurias moteris vargina visa nestuma. Is vaistu, zinau, kad negalima Rennie, lyg rekomenduoja nestukems Ma…
Rennie galima
Armaa parašė:
Mano pirmas hcg buvo 68.9 Šeštadienį testas buvo vos matomas o pirmadienį hcg toks. Poto treciadienį 212 ir penktadienį 641
Darysit dar HCG?
Aš jau žadėjau nebedaryt, bet jaučiu, kad neiškęsiu
Fromvilnius parašė:
O kelinta jums buvo diena po ovuliacijos? Pas mane 17 dpo 461 hcg, as ir ziuriu, kad cia gal aukstas pas mane lyginant pas kitas.
Mano 12-13 d po ov buvo tuo metu kai hcg dariau. As kiek skaiciau svarbu kad dvigubetu (tiek kas stebi pokycius hcg). O kai buna ne duok D oatologijos iskart buna gerokai didesni skaiciai jau pradzioje.
Fromvilnius parašė:
Mano 17 DPO buvo penktadienį ir HCG parėjo 772
neturi čia viskas vienodai būti, svarbu skaičiukas auga, dvigubėja
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai