gabi.coco parašė:
Laba, bandykit prisijungti i uzdara grupe TD, ten aktyviau😊
labas, norėčiau ir aš prisijungti į šią grupę, bet patvirtinimo nesulaukiu. ar jau per vėlu prisijungti?
gabi.coco parašė:
Laba, bandykit prisijungti i uzdara grupe TD, ten aktyviau😊
labas, norėčiau ir aš prisijungti į šią grupę, bet patvirtinimo nesulaukiu. ar jau per vėlu prisijungti?
Sveikos, kaip Jums diena šiandien? Aš atėjau pasiguosti, vakar labai skaudėjo galvą, o šiandien tiesiog nenormali diena. Ryte vos atsigėrus vandens supykino ir išvėmiau.( nors šiaip nelabai vemiu ). Visa diena nesinori valgyti visai, dariau pietus, tai kepsni vos suvalgiau per 2 kartus, valgau kaip ne su savais dantim. Pilvą irgi maudžia, pučia. Tai laimei, kad šią savaitę dar bilietas, kitaip nežinau kaip būtų reikėję dirbti.. kitą sav mėginsiu grįšti į darbus įdomu kaip gausis...
ERNESTA07 parašė:
Sveikos, kaip Jums diena šiandien? Aš atėjau pasiguosti, vakar labai skaudėjo galvą, o šiandien tiesiog nenormali diena. Ryte vos atsigėrus vandens supykino ir išvė…
Gal pasigavote kokį nors virusą?
Pippirmete parašė:
Aš buvau prisijungusi į spalio mėn. mažiukų grupę, bet buvau pašalinta ir atgal nepriimta. Nes nieko nerašiau, kol buvo gan ankstyvas nėštumo laikas?![]()
O kuo ši grupė prastesnė už aną?🤔 juk ir čia galite tiek bendrauti tiek skaityti 😉
Ataner parašė:
Gal pasigavote kokį nors virusą?
Nežinau, nes ir šiandiena skauda net šonus, sakyčiau gal kudikis auga, tai man viskas jaučiasi
Pippirmete parašė:
Aš buvau prisijungusi į spalio mėn. mažiukų grupę, bet buvau pašalinta ir atgal nepriimta. Nes nieko nerašiau, kol buvo gan ankstyvas nėštumo laikas?![]()
aš tai ko gero per vėlai prisiminiau šį forumą, nes patvirtinimo taip ir nesulaukiau. gaila, kad ši tema nėra aktyvi, bet gal dar prisijungs daugiau būsimų mamyčių
aš tai jau praėjau pykinimo etapą ir dabar jaučiuos puikiai. tik pastebėjau, kad jei daugiau pasinervuoju - pradeda skaudėti pilvą. nežinau, kažkaip reikės mokytis viską priimti ramiau, nestresuojant
Lukrecija25 parašė:
aš tai ko gero per vėlai prisiminiau šį forumą, nes patvirtinimo taip ir nesulaukiau. gaila, kad ši tema nėra aktyvi, bet gal dar prisijungs daugiau būsimų mamyčių …
Įdomu, gal yra kokia facebook grupė kur susirinkusios panašių savaičių mamos 😊
Lukrecija25 parašė:
neieškojau facebook'e, bet visai gera mintis. einu pasižvalgyt. gal ten aktyviau. visai įdomu kaip kitoms sekasi. beje, ar jau pradėjote dairytis daiktų kraiteliui?…
Man irgi būtų smagiau, pabendrauti su kitomis mamomis. Aš tiesiog pasižiūrinėju, tai lovytes, tai lopšiukus. Kokios kainos ir svetainės. Viskas su laiku, dar palauksiu kol dekretas bus, paskui aktyviau jau bus. O iš kur Jūs?
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai