Gabi023 parašė:
Aš kažkaip labai bijau kitą savaite vizito 😂 testas labai ryškus ryškus buvo mėnesinių diena, vyras vis čia karksi dvynukai, infarktas iš karto būtų 😂…
Dvynukai tikrai labai faina,kai paauga, bet kol mazi, tai sunku tikrai🙈
Gabi023 parašė:
Aš kažkaip labai bijau kitą savaite vizito 😂 testas labai ryškus ryškus buvo mėnesinių diena, vyras vis čia karksi dvynukai, infarktas iš karto būtų 😂…
Dvynukai tikrai labai faina,kai paauga, bet kol mazi, tai sunku tikrai🙈
Mane irgi nuovargis kankina, miegoti parom galeciau, pavargstu greiciau nei yprastai, siltose patalpose negaøiu buti iskart pykina, pilva pucia.Nu toks kazkoks idomus jausmas idomus pojuciai. Si karta viskas kitaip nei su dviem pries tai🙈
Bet kogero ir amzius savo daro visgi nebe 20😁
Gossip girl parašė:
Mane irgi nuovargis kankina, miegoti parom galeciau, pavargstu greiciau nei yprastai, siltose patalpose negaøiu buti iskart pykina, pilva pucia.Nu toks kazkoks idom…
Sakot susiję su amžiumi? Hm, įdomu, reikės paklausti ginekologės kito vizito metu😊 nes man 36, bet šiaip esu labai energinga ir niekuom nesiskundžiu - bet šitas gyvenimo etapas tikras iššūkis
Ožkyteee parašė:
Sakot susiję su amžiumi? Hm, įdomu, reikės paklausti ginekologės kito vizito metu😊 nes man 36, bet šiaip esu labai energinga ir niekuom nesiskundžiu - bet šitas gyv…
Man butent taip gydytoja vakar ir sake, man 37. Nes pas mane pasireiske alergija hormonams🙈😁 kosmoselis bet as visa kasausi lyg niezais sirgciau🤣
Gossip girl parašė:
Man butent taip gydytoja vakar ir sake, man 37. Nes pas mane pasireiske alergija hormonams🙈😁 kosmoselis bet as visa kasausi lyg niezais sirgciau🤣
Man irgi 37, irgi kasausi 😂
Gvimore parašė:
Man irgi 37, irgi kasausi 😂
🤣🤣🤣🤣🤣 dievazi keistas nestumas
Negasdinkit
Aš tuoj 39 būsiu, tai kas man išlįs 🙈🤣 Po kol kas kaip ir su pirma jaučiuosi puikiai, gal tik krūtine ir pilvą pamaudžia
Gerai, kad dabar atostogų savaitė, tai poilsio rėžimu gyvenu, kitą savaitę bus įdomiau 🙈 Moterų kolektyve mane greit prigaus 🤣 Ryte kavos nebenorėsiu
Aš tik galvoju kaip man čia sveikiau tą motinystę tęsti, nes su pirma nieko nesilaikiau tai apie 40 kg priaugau 🫣🫣🫣🫣 Dabar taip nenorėčiau, nemanau, kad taip yra gerai...Lyg ir nevalgiau kaip drakonas, tik labai daug vaisių, uogų, arbūzo....aišku angliavandeniai nepadėjo...
MrsPepper parašė:
Aš tik galvoju kaip man čia sveikiau tą motinystę tęsti, nes su pirma nieko nesilaikiau tai apie 40 kg priaugau 🫣🫣🫣🫣 Dabar taip nenorėčiau, nemanau, kad taip yra ge…
Su pirmu zinokit ir as priaugau daug cielus 30kg, o su antru tik 17kg kadangi turiu to bagazo po visu pirmuju.Labai noreciau si priaugti tik 10 kaip iseis niekas nezino.Valgyt nelabai norisi man.
MrsPepper parašė:
Aš tik galvoju kaip man čia sveikiau tą motinystę tęsti, nes su pirma nieko nesilaikiau tai apie 40 kg priaugau 🫣🫣🫣🫣 Dabar taip nenorėčiau, nemanau, kad taip yra ge…
Su pirmuoju priaugau 50kg. Tai labai noreciau kuo maziau priaugti per si nestuma . Nes ir liko didzioji dalis svorio🤦♀️ pakolkas per sitas kelias savaites turiu -3kg. Bet ir apetitas dinges ,atrodo kita kart valgau nes reikia.ir kazkaip pamazejo porcijos. Labai greit jauciuosi soti.
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai