linksma123 parašė:
3 vaikai, kada supratote, kad norite to 3 vaikiuko?
Kai gimė antra mergaitė, iškart buvo aišku, kad norėsim trečio berniuko
linksma123 parašė:
3 vaikai, kada supratote, kad norite to 3 vaikiuko?
Kai gimė antra mergaitė, iškart buvo aišku, kad norėsim trečio berniuko
8nehir8 parašė:
Kai gimė antra mergaitė, iškart buvo aišku, kad norėsim trečio berniuko![]()
Bet matau to neužteko
linksma123 parašė:
Esme tame, kad gyvenam mazam mestelyje ir darbai nesimeto, taip kaip didmesty.
Tiesą pasakius ir man baisu, kaip bus reikalai su darbu.. Nes i senąji darbą negrįšiu, o naujiems darbdaviams bijau, kad atrodysiu kaip vaiksciojantis biuletenis
linksma123 parašė:
Esme tame, kad gyvenam mazam mestelyje ir darbai nesimeto, taip kaip didmesty.
Didmiesčiuose irgi nesimėto darbai, ypač geri darbai 🤷♀️, nereikia taip rašyti 😎
Not Angel parašė:
Didmiesčiuose irgi nesimėto darbai, ypač geri darbai 🤷♀️, nereikia taip rašyti 😎
bet didmesty galima susirasti nors ir nekvalifikuota darba - o cia, be sansu... nebent tik per pazistamus... zodziu, sunkus reikalai su darbais.
Įnoringa parašė:
Bet matau to neužteko![]()
Ketvirtas pats nusprendė, kad jo reikia mūsų nepasiklauses
8nehir8 parašė:
Kai gimė antra mergaitė, iškart buvo aišku, kad norėsim trečio berniuko![]()
Trecia berniuka matau ir turite, o gal receptą mergaitei turit? :))
Dilena parašė:
Trecia berniuka matau ir turite, o gal receptą mergaitei turit? :))
Labiau būčiau norėjusi recepto dar vienam berniukui
spulia15 parašė:
Mano vyras papokstauja apie 4🤣
O cia su pokstais tai geras, as per vestuves pasakiau, kad 5 noreciau, vyras 3, pirsliai reziumavo i 4, tarsi pokstas, tada visiem akys iskrito, kai tas pokstas po 5 metu pavirto i 4 vaikus
o tada dar du jau su didesnem pertraukom atejo
dbr sau tyliai pokstauju, kad gal cia mum reiktu sudet abu pradinius norimus skaiciukus
na, bet jau turbut bus gana
O jei rimtai, tai nesistengiu visko speti, nes tai neimanoma, tiesiog susidelioji kas tuo metu svarbiau ir visai nesvarbu, kad kambarys liko nesutvarkytas, o tu su vaiku vaikstai lauke, nes oras pasakiskas, ar vaikai valgys maximos koldunus, nes vietoj naminio maisto darymo vezioji vaikus po burelius, ar trumpam truksta kantrybe ir nusikelia stogas, kai matai kaip pesasi 15-metis su 5-meciu, bet reziumuojant gausi seima yra geriu geris, nei uz ka nenoreciau mazesnes seimos, man tas amzinas chaosas, organizavimas, surmulys, pilnatves jausmas toks vezantis, kad sunku net zodziais apsakyt
Mamyciuke6 parašė:
O cia su pokstais tai geras, as per vestuves pasakiau, kad 5 noreciau, vyras 3, pirsliai reziumavo i 4, tarsi pokstas, tada visiem akys iskrito, kai tas pokstas po …
Oho, kokia seimyna
labai faina
ir pirmi keturi vaikai kokiu mazu amziaus skirtumu
galvoju kaip reiks man susitvarkyt, bet matau, kad isgyvensiu
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai