Wizz parašė:
Tai jei normalus santykiai, tegu vyras ir pasako,kad prasau pasiderinti kt karta kai uzsuksit ar pns. Siaip cia jis turi tokius dalykus tvarkyti su savo tevais.
O tai kodel pati negali pasakyt, kam tie tarpininkai?
Wizz parašė:
Tai jei normalus santykiai, tegu vyras ir pasako,kad prasau pasiderinti kt karta kai uzsuksit ar pns. Siaip cia jis turi tokius dalykus tvarkyti su savo tevais.
Women. parašė:
Vistiek kita reakcija būna kai savas vaikas pasako ir kai vaiko antra pusė.
Women. parašė:
Pagal psichologus. Jei problema su vyro tėvais, tai jis ir turi tai spręsti, jei su žmonos, tada jau ji.
Terba parašė:
Ne, nu bet diedas tai geras kelmas 😂😂 "Man susipykt nesinori, tai tu, mažut, pakentėk, ok?" 🤦♀️🤣🤣🤣
Aš tai neturiu žodžių, kaip su tokiais šeimas moterys kuria, jei net prieš savo tėvus negeba pasakyt griežtesnio žodžio.
@Merida@ parašė:
Jeigu jie supranta, kad kažkur išeit turit ir susipranta išeit ir vėliau užsukt... manau, puikiai supras, jeigu paaiškinsit, kad prieš jiems atvykstant norit namus …
O man toks klausimas dar - žmogus gali tiesiog nenorėti priiminėti svečius, be priežasties, tiesiog? Na, jos namai, aš pasiusciau už piktumo jei mano anyta, mama ar bet kas kitas įsitaisytu taip landzioti. Ir iš vis kaip galima bet kur važiuot nepranešus??? Čia man kosmosas
Kloja1993 parašė:
Pagal psichologus. Jei problema su vyro tėvais, tai jis ir turi tai spręsti, jei su žmonos, tada jau ji.
Nu bet jei vyras yra toks koks yra ir nesako, tai negi kenteti? 🤣 Gi gali normalu pokalbi ir pati tureti su tais vyro tevais ir pasakyti, kas tau asmeniskai trukdo. Nereikia is to daryti kazkokio skandalo
Niekutis parašė:
O man toks klausimas dar - žmogus gali tiesiog nenorėti priiminėti svečius, be priežasties, tiesiog? Na, jos namai, aš pasiusciau už piktumo jei mano anyta, mama ar…
Atleiskit, bet aš nematau nieko blogo, jeigu pas mane mano artimiausi atvažiuoja nepranešus, todėl negaliu atsakyti Jums į šitą klausimą... gal per retai atvyksta, kad nejaučiu jiems jokio priešiškumo, taigi tai mano šeima, kaip ir vyras... ir ant anytos man labiau pikta, kad visiškai neužsuka tik jai vežk viakus, kaip eksponatus kokius...
M@m@ parašė:
Mielosios jus man pasakykit savo nuomone, nes mano galva baigia susprokti. Mano uosviai labai labai megsta i svecius atvaziuoti netiketai, nieko nepranesus (atseit …
Mano vyro tėvai tokie pat, vyras ne kartą sakė praneškit. Bet kaip į sieną... Dabar vaikas paaugęs, mūsų namie dažnai nebūna, tai atvažiuoja bučkis vartams ir atgal😱😈😁
@Merida@ parašė:
Atleiskit, bet aš nematau nieko blogo, jeigu pas mane mano artimiausi atvažiuoja nepranešus, todėl negaliu atsakyti Jums į šitą klausimą... gal per retai atvyksta, …
Na, kaip atvažiuoja padėt, tai gal ir nieko. Bet kai atvažiuoja tik kavos gert vaiko migdymo metu tai kaip čia pasakius. Kai man buvo, vyras darbe užsienyje, aš vaiką ant rankų migdau, man sako tai duok mes tik 15 minučių ir toliau galėsi migdyt... Ką būtumėt atsakę?
12 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai