nainis111 parašė:
Kiek suprantu cia reikia 5 lasiukus ant 100ml ?![]()
![]()
Hm, nu ne, as tiesiog sulasinu 5 lasiukus i sauksteli ir tada duodu, nereikia skiesti
nainis111 parašė:
Kiek suprantu cia reikia 5 lasiukus ant 100ml ?![]()
![]()
Hm, nu ne, as tiesiog sulasinu 5 lasiukus i sauksteli ir tada duodu, nereikia skiesti
Liberti parašė:
Supratau, o viena karta i diena duoti? Nes niekados nedaviau
Liberti parašė:
Viena kart, cia dienos doze![]()
Aciu! Siandien gavom tai bandysim.
sveikos mamytes, noriu paklausti gal jums taip buvo,as dabar esu mamaledig mano maziukei jau metukai ir tos mokamos dienos jau kaip ir y pabaiga ir dabar as vel laukiuosi ir tas laikas kai turiu gryst y darba sutampa su tuo laiku kur lieka du menesiai iki gimdymo, tai ar as galiu prasyti tu graviditetspening? nes su pirmu nestumu is darbi irgi isejau likus dviems menesiams iki gimdymo bet cia gautusi kad net negrysiu y darba jau busiu 7 menesiai nescia gal jums kuriai buvo tokia situacija? aciu uz atsakymus
raudonoji parašė:
sveikos mamytes, noriu paklausti gal jums taip buvo,as dabar esu mamaledig mano maziukei jau metukai ir tos mokamos dienos jau kaip ir y pabaiga ir dabar as vel lau…
nebent darbas sunkus
raudonoji parašė:
sveikos mamytes, noriu paklausti gal jums taip buvo,as dabar esu mamaledig mano maziukei jau metukai ir tos mokamos dienos jau kaip ir y pabaiga ir dabar as vel lau…
Dar gali naujagimės mammaledig dienas pradeti anksciau imti, 60 dienų iki termino, bet tada paskui galėsi trumpiau namie pabūti.
Labas vakaras tautieciai
as noriu isgirst protingu zmoniu nuomoniu
Pasistenksiu kuo suprantamiau paaiskint kas mane domina. Tai va. Gimdziau Svedijoj. Ir pries nestuma ir per ji ir po jo nedirbu.(nelegaliai dirbdavau kartais) vyras dirba legaliai siuo metu.
Musu mazyliui beveik 2metukai
Uz ji gaunam 1050kr kiekviena menesi. Bet as noriu suzinot ar mums niekas daugiau nepriklauso. Su vaiku nuo pat kai pagimdziau sedziu namie.nesimokau.nedirbu. kiek zinau yra kazkokios 480d.uz kurias mokami tevu pinigai.(kazkaip taip vadinasi) tai va idomu ar jei dabar kreipsimes i F-kasa nebus per velu del tu pinigu susimastyt. (5400kr kiek zinau per menesi gaunas) gal juos moka kai yra kreipiamasi islart gimus vaikui.aciu iz atsakymus
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai