vaiduliukeP27 parašė:
Bet ant tu tyrimu rezultatu jusu tel.numeris ir adresas?
Taip mano, bet manau turi buti ir vardas, pavarde
vaiduliukeP27 parašė:
Bet ant tu tyrimu rezultatu jusu tel.numeris ir adresas?
Taip mano, bet manau turi buti ir vardas, pavarde
marivanova parašė:
Neturiu viso, sakau budama ten nusifotkinau ir laukiau dar kol suras manaji, bet neiskentusi trenkiau durimis ir isejau laukan
keira26 parašė:
man išvis jos pasakos visos kažkoks kosmosas...įdomu kiek mergaitei metukų yra
Metuku tiktai pakankamai, kad viska suprasciau ir nepaistaliociau nesamoniu
Kavyte parašė:
CIA TAVO NR IR ADRESAS?
Nu taip mano sakau, bet vardo ir pavardes nebuvo niekur ir toliau daktare rausesi, ieskojo manojo bet as isejau laukan neiskentus
marivanova parašė:
Metuku tiktai pakankamai, kad viska suprasciau ir nepaistaliociau nesamoniu![]()
Ant tyrimu lapo yra data ir laikas,kad pridavete kraujuka 8:50 vakar,ir atsakymas padarytas vakar po 15val.,tai viskas kaip ir atitinka.Tik as sakau dar galvociau kad galimas toks variantas apie kuri auksciau rasiau,jei neperskaitei susirask pora puslapiu atgal.
Aukselisss parašė:
Be vardo, bet su adresu ir tel nr.
Va būtent. Tai kokie ten neaišku kieno atsakymai, jei juose aiškiai parašyta kieno jie - net nuotraukoje tai matosi?
Ar kas tuo pačiu adresu ir tuo pačiu telefonu darėsi šiuos tyrimus?
Aš patikli, dar mėginau tikėti šia mergina, bet dabar jau visai čia niekas nebesiriša. Melas ant melo, o tame mele dar vienas melas... Labai linkiu jai susilaukti taip laukiamo vaikučio, bet tikrai jau per daug čia visokių keistenybių...
vaiduliukeP27 parašė:
Ant tyrimu lapo yra data ir laikas,kad pridavete kraujuka 8:50 vakar,ir atsakymas padarytas vakar po 15val.,tai viskas kaip ir atitinka.Tik as sakau dar galvociau k…
Viskas tame lape kaip ir atitinka,mano duomenis ir t.t bet vat vardo ir pavardes kad nera, bet as neneigiu kad jis tikrai ne mano, o gal ir mano yra, as nezinau
marivanova parašė:
Nu taip mano sakau, bet vardo ir pavardes nebuvo niekur ir toliau daktare rausesi, ieskojo manojo bet as isejau laukan neiskentus
bet tai kas taip daro?! reikejo pasakyt, kad ateisi po val ir kad jau butu suieskotas! o beja, kai kur neraso vardo ir pavardes, tik kazkoki numeri
marivanova parašė:
Nebesek pasaku.....va dabar ir paciam durniausiam viskas aisku.
O jei tau neaisku, ramei pasiskaityk kokio Š privelei ant viso TD.
Nu negaliu pakesti tokiu......
Viena pasakorka is TD jau per TV transliuoja...
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai