black panther parašė:
Už tai kelias turim ir visos patelės.
Mums išsidaugino iš 3-4 🙈
black panther parašė:
Už tai kelias turim ir visos patelės.
Mums išsidaugino iš 3-4 🙈
black panther parašė:
Neįsivaizduoju..... 🤔 mūsų gaidelis plaukioja 54l akve.... tai man su juo daugiau vargo, nei su 250l akvu... bet mažei patinka ir gaidelį turėti. Plius gal kiek per…
Tai va nuo perserimo viskas ir tersiasi
Boružėlytė parašė:
Kai Jūs esate žmona musulmono, kuris pajėgus samdyti tarnaites, Jums lengva kalbėti ir interpretuoti koraną/Šariato taisykles kaip kažką gero ir malonaus.
Užmačiau tik dabar.
Mano vyro tėvas - kurdas, o motina lietuvė. Kurį laiką gyveno Turkijoje, bet su šeima persikraustė į Lietuvą. Tačiau jis laikosi ir musulmoniškų ir krikščioniškų papročių, kad ir kaip būtų keista. Nevalgo kiaulienos, negeria. Per mūsų Kūčias - nevalgo mėsos. Tikrai geras ir malonus žmogus, džiaugiuosi, kad jį sutikau. O Jūsų stereotipai - niekam tikę. Komentuojat tik tai, ką išgirstat.
Livija parašė:
Užmačiau tik dabar.
Mano vyro tėvas - kurdas, o motina lietuvė. Kurį laiką gyveno Turkijoje, bet su še…
Nei Turkijoj, nei juo labiau Lietuvoj Šariato teisė negalioja. Tai apie ką Jūs čia?
Boružėlytė parašė:
Nei Turkijoj, nei juo labiau Lietuvoj Šariato teisė negalioja. Tai apie ką Jūs čia?
Aš ir nekalbėjau apie Šariato teisę
Livija parašė:
Aš ir nekalbėjau apie Šariato teisę![]()
O aš kalbėjau
tai, matyt, be reikalo mano žinutę pacitavot ir dar visokių nesąmoningų išvadų apie mane prirašėt. Ką krikščionybė ir islamas siūlo tokiu atveju?
fenix parašė:
Kas čia įvyko?![]()
Ką aš žinau
ištraukė iš konteksto penkių mėn. senumo žinutę, pristatė savo išvadas apie mane, o paskui pasakė, kad kalbėjo ne ta pačia tema
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai