Viikk parašė:
NIPT, priklausomai nuo rūšies ir laboratorijos, delecijoms ir duplikacijoms nurodo net labai aukštus rezultatus, 70 ir į viršų iki 99 proc. Taip kad teigti, jog jis…
O kuria laboratorija rekome duotumet
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįViikk parašė:
NIPT, priklausomai nuo rūšies ir laboratorijos, delecijoms ir duplikacijoms nurodo net labai aukštus rezultatus, 70 ir į viršų iki 99 proc. Taip kad teigti, jog jis…
tris parašė:
Mano atveju pasiteisino nipd genetics, Kipre, VERACITY nipt
EDITAMAK parašė:
Sveikos kurios darėsi PRISCA tyrimą,tai irgi jokių procentų nėra,tik parašyta kad nėra padidintos rizikos ir tokia lentelė?🤔
Jums tie skaičiai nieko nesako ur nesakys, nes reik vest į specialią programą. Pakentėkit iki gydytojo vizito ar skambučio, tik po gydytojo paaiškės.
svaga parašė:
Jums tie skaičiai nieko nesako ur nesakys, nes reik vest į specialią programą. Pakentėkit iki gydytojo vizito ar skambučio, tik po gydytojo paaiškės.
Tai man pasakė kad tyrimai puikūs ir nėra delko pergyventi..
EDITAMAK parašė:
Tai man pasakė kad tyrimai puikūs ir nėra delko pergyventi..
Tai ir nepergyvenkit
Kirch. parašė:
Tai ir nepergyvenkit![]()
Labas rytas vakar dar nuėjau privačiai į echo,tai kažkaip išgąsdino gydytojos reakcija į sprando raukšlės rezultatą 2,4 sakė jau ant ribos,bet man klinikose ir darė PRISCA,tai padidintos rizikos nėra-cia klinikose matavo,vakar jau negalėjo pamatuoti,kadangi 14sav yra,tai būtų netikslu.. niekaip dbr neišeina iš galvos,gal darytis NIPT 🤔
EDITAMAK parašė:
Labas rytas vakar dar nuėjau privačiai į echo,tai kažkaip išgąsdino gydytojos reakcija į sprando raukšlės rezultatą 2,4 sakė jau ant ribos,bet man klinikose ir darė…
Jei labai nerimaujate ir toliau nerimausite, nenustosite apie tai galvoti, aš sakyčiau geriau pasidarykite dėl savo pačios ramybės ;) aišku, jei finansai leidžia.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai