Irisas12 parašė:
O man teko pagalvot, nes vienoj grupei paskaiciau kad net negalvokit apie vaikus be implantacinio kraujavimo. 🥴
Nu jau
Tikra nesąmonė..
Kada daryti nėštumo testą, kad rezultatas būtų patikimas? Jei mėnesinės vėluoja dėl nėštumo, testas greičiausiai bus teigiamas. Skaityti
visą straipsnįIrisas12 parašė:
O man teko pagalvot, nes vienoj grupei paskaiciau kad net negalvokit apie vaikus be implantacinio kraujavimo. 🥴
Nu jau
Tikra nesąmonė..
Baby14 parašė:
Nu jauTikra nesąmonė..
![]()
Tai vaaa, todel idomu, nesu patirusi kad galeciau gincitis 🤔 bet nesu naivi kad is pirmo patikeciau 😄
Irisas12 parašė:
Tai vaaa, todel idomu, nesu patirusi kad galeciau gincitis 🤔 bet nesu naivi kad is pirmo patikeciau 😄
Geraaas pirmą kartą ištikruju girdžiu kad taip pasakė..
Man, net nebuvo implantacinio kraujavimo bet vistiek kažkodėl nėščia
Baby14 parašė:
Geraaas pirmą kartą ištikruju girdžiu kad taip pasakė..Man, net nebuvo implantacinio kraujavimo bet vistiek kažkodėl nėščia
![]()
Cirkai... O pojuciai jauciasi jums jau kokie? 😋
Irisas12 parašė:
Cirkai... O pojuciai jauciasi jums jau kokie? 😋
Ta prasmę dabar? Ar, kaip tik pastojau?
Baby14 parašė:
Ta prasmę dabar? Ar, kaip tik pastojau?![]()
Na dabar matau 17 savaite tai kaip ir speju jauciat viska🤭😄 bet paciai pradziai, kad pajautet kad kazkas nebetaip?
Irisas12 parašė:
Na dabar matau 17 savaite tai kaip ir speju jauciat viska🤭😄 bet paciai pradziai, kad pajautet kad kazkas nebetaip?![]()
Šiaip, galiu pasakyti nieko įpatingo nebuvo
Kaip, planuoji tai ir lauki kad praeitų daugiau dienų nuo ovuliacijos. Prisimenu, kad 5 dienos iki mėnesinių maudė tieisog pilvą pasidarius testą buvo teigiamas
Jokiu, pykinimu vėmimu nuo pat pradžios iki dabar nebuvo
Tai, net pačioj pradžioj nepasakyčiau kad laukiausi energijos dauuug buvo
Baby14 parašė:
Šiaip, galiu pasakyti nieko įpatingo nebuvoKaip, planuoji tai ir lauki kad praeitų daugiau dienų nuo ovuliacijos. Prisimenu, kad 5 dienos iki mėnesinių maudė ti…
Na tai labai dziaugiuosi, sutinku, as ir jau perdedu su vyru juokiames negaliu indu plaut o jei pervargsiu 😄😄 bet nezinau ar sutapimas ar kas, bet labai nera jegu, vaikstau is reikalo nes seip esu krapstuke po namus, o dabar nuovargis.. Gal spaudimas zemas nes labai gult nori🤔
Irisas12 parašė:
Na tai labai dziaugiuosi, sutinku, as ir jau perdedu su vyru juokiames negaliu indu plaut o jei pervargsiu 😄😄 bet nezinau ar sutapimas ar kas, bet labai nera jegu, …
O kiek laiko jum nuo ov praėjo?
Baby14 parašė:
O kiek laiko jum nuo ov praėjo?
25d buvo ovuliacija, na bent jau taip apsiskaiciavau 🤔
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai