2023.06.28 13:31 (prieš 1 m.)
Sveikos, noriu pasidalinti gal atsiras paneliu kurios bus su panašia istorija ir kažka galės rekomemduoti. Pirmiausia pradėsiu nuo to, kad turiu dukra 15 metų ir esu tūrėjusi išvalyma. Su vyru pragyvenau 10metų ir tuos metus mes vaikų nesusilaukėme. Bandėme apie 3-4 metus nes vyras buvo jureivis. Iš tikro buvau puolusi į panika, kad kažkas su manim negerai ir apsilankiau privačiai pas ginekologe pasikonsultuoti ir pažiūrėti ar viskas gerai. Buvo viskas gerai, tik po lytiniu santykiu liepė gulti ant pilvo 15-20 min ir nesiplauti, nes kadangi mano gimda biški pasisukusi po pirmo vaiko buvo, bet tas netrugdo pastoti. Bet ir po patikros nėjo pastoti su vyru. Ir gavosi kad išsiskyrėm nes prasidėjo pykčiai, nes vyras nepasiryžo eiti su manim toliau pasižiūrėti kur problema nes vyras vaikų netūrėjo. Šeip dienai turiu nauja šeima. Vyrss turi iš pirmos santuokos du vaikus. Esame jau puse metų kartu visa ta laika saugojomės, bet nuo birželio 12d pradėjom nebesisaugoti ir nusprendėm kad norim bendro leliuko. Šei dienai pasidžiaugti negaliu nes vakar susirgau, nors buvo ta viltis, kad gal eis pastoti per pirma mėn. Iš tikro po pirmų santykiu tokia baime turiu ,kad nebepastosiu kad bijau visko, užsisakiau vitaminus kurie suaktyvini vaisinguma daugiau ir liepos mėn užsirašiau pasitikrinti dar plačiau kadangi noriu pastoti. Pagalvojus per mažas laiko tarpas ir maža tikimybė pastoti po pirmo mėn. Gal per daug nerimauju , ir reiktu palaukti iki puse metų. Bet tiek bijau jau laukti, kad jau nebežinau ką daryti 😔 gal yra mamyčiu , paneliu ir t.t kurios patartu ar bent nuramintu kad čia normalus dalykas.