2017.11.12 21:38 (prieš 8 m.)
Dėl naktinio nujunkymo mums labai padeda apsikeitimas su tėčiu (išbandyta jau su 2 vaikais). Mūsiškė taip pat maždaug nuo 9-10 mėn. naktimis pradėjo keltis praktiškai kas valandą. Tai iškenčiau iki 1 m. 1 mėn. ir apsikeitėme su tėčiu vietomis. Dabar aš užmigdau su pienu (žinda maždaug 5 min.) ir tada tėtis miega su mažąja. Ir stebuklas - ji keliasi lygiai vieną kartą (apie 2-3 val.). Tėtis praneša, kad naktis, mama miega, visi taip pat miega ir vaikas miega toliau
Kartais tenka nunešti prie lango, kad vaikas įsitikintų, kad tikrai visi miega. Tada 6 ryto jau rytinis pienukas (vėl maždaug 5 min. žinda ir keliasi). Pilnai nujunkyti dar neplanuoju, tik norėjome kažkaip sutvarkyti mano miegą. Dabar tikrai aš išsimiegu ženkliai geriau
Su vyresniuoju naktimis tėtis siūlė mišinuko, tuo tarpu šįkart panašu apsieisim be mišinukų ir vandenukų naktį.
Dar kažkas rašė apie buteliukus. Mūsiškė irgi negeria nei iš buteliuko, nei iš gertuvės. Nuo 9 mėn. geria tik iš puodelio (toks mažiukas, vaikiškas puodelis).