Ayta parašė:
Ar padeda akupunktura? Esu girdejusi, kad taiko, bet negirdejau atsiliepimu. Man db tiesiog paskyre pht ir sake buna, kad pastoja pacios moterys dar po to, norisi t…
Man akupunktūra padėjo lb emociškai. Aš natūraliai ir taip pastoju, per 18mėn buvo 3 pastojimai (12sav abrazija, 6 persileidimas, 10 dvynukai medikamentinis). Tik nustoja vystytis... Naktimis pabusdavau verkdama, emociškai nesusitvarkiau. Po 3 netekties darėme IVF praėjus 4 mėn, 5d nustojo vystytis tai kėlimo nebuvo.
Paklausė kaip jaučiuosi emociškai, pasakiau, kad lb blogai, tai skyrė akupunktūrą. Jau 2sav praktiškai nevalgiau nuo streso, nejaučiau alkio išvis, tai po pirmos akupunktūros seanso įsėdau į auto alkana (bet ir seansas buvo skirtas tam, kad atstatyti alkio praradimo jausmą), dar po kelių seansų išvis nebeverkiau, susitvarkė emocijos, nebeišgyvenu taip stipriai.
O kas dėl kiaušidžių stimuliacijos, manau padeda. Man buvo tokia situacija, kad nesuveikė skatinamieji ir sudominavo 1 folis, kiti 5 liko maži (seniau nebuvo tiek, o dabar net 5 antriniai buvo 😍). Atliko to vieno punkcija ir po 14d nuvykus apžiūrai dėl naujos stimuliacijos, pamatė, kad dar naujas folis sudominavo iš tų 5. Tad kaip ir per vieną ciklą kas 14d sudominavo 2 foliai ir buvo 2 punkcijos. Manau tai dėl akupunktūros, nors net ir akupunktūros gydytojas stebėjosi kaip taip nutiko.
Žemuogių pievelė parašė:
būtų bent kiaušialasčių.... o šia tik viena!!! tas gal labiausiai liūdina
Kai kokybe nekokia, koks šansas, kad ji atšilus vaisinsis...Aišku labai tikiu, noriu - …
O Jums nustatė, kad nekokybiška kiaušialąstė ta viena kur šaldėte) nes sakote, kad kokybė nekokia) ?
Man sakė lb geros kokybės, bet taip įdomu kaip ten viskas vyksta. Man mistika kažkokia.
Aš vis dar esu linkusi tikėti likimu ir galiu pūsti prieš vėją kiek noriu, jei skirta tai ir turėsiu kūdikėlį ❤️
Esu praleidusi jau tą skausmą ir lūkesčius.