MažaColiukė parašė:
Sveikos man eina 16sav ir dar tebevartoju aspiriną 75mg per parą dabar galvoju ar man jo dar reikia 🤔 vaisingumo gyd. Man juos buvo priskyrus, bet jokių tyrimų nebu…
As aspirina gersiu iki 36 sav. paliko del profilaktikos
MažaColiukė parašė:
Sveikos man eina 16sav ir dar tebevartoju aspiriną 75mg per parą dabar galvoju ar man jo dar reikia 🤔 vaisingumo gyd. Man juos buvo priskyrus, bet jokių tyrimų nebu…
As aspirina gersiu iki 36 sav. paliko del profilaktikos
Misko_uoga parašė:
Man aspirinas iki 30 savaites paskirtas. Vis pasidarau kresumo rodiklius, nors jie normoj, bet sake profilaktiskai daznai ji palieka.
O kokio stiprumo aspiriną naudojate? 🙂
MažaColiukė parašė:
Pati daktarė
Ne, vaisingumo spec. nedare jokiu kraujo tyrimu
hertomagnyl melynas indelis 75 mg. Kai pradejau lankytis pas nestuma priziurincia gydytoja, pirmas klausimas buvo ar geri kraujo skystinancius ir iki kada liepe gerti
tai kai pasakiau, kad iki 36 savaites, pinkciojo galva pritariamai
kita savaite nustosiu gerti, net neplanuoju tartis su gydytoja ar atlikti kokius tyrimus
MažaColiukė parašė:
O kokio stiprumo aspiriną naudojate? 🙂
Silpniausia 75, visgi pasitikslinau iki 36 sav aspirinas paliktas.
Klau parašė:
Merginos, gal kuriai po fet buvo temperatura? Persalau matyt. Siandiena 1dpi
As 5 dpi pasigavau kazkoki virusa... tikiuosi ne covid - ryt einu darytis testa. Nezinau net ka daryt, temperaturos neturiu, bet gal numusa aspirinas, kuri geriu kasdien, nes lauzo kaulus, viska skauda, gerkle skauda... Labai skauda nugaros apacia ir pilva, galvoju gal kad MS arteja, budavo taip per pms. Sakiau gal pasitarti su vaisingumo gydytoja, kokius vaistus galiu vartot nuo skausmo...
Leila36 parašė:
As 5 dpi pasigavau kazkoki virusa... tikiuosi ne covid - ryt einu darytis testa. Nezinau net ka daryt, temperaturos neturiu, bet gal numusa aspirinas, kuri geriu ka…
Tik, paracetamolis. 2000mg, per para.
Klau parašė:
Merginos, gal kuriai po fet buvo temperatura? Persalau matyt. Siandiena 1dpi
prg kelia temperatūrą, aš visa I tr. buvau su 37,3+-
Misko_uoga parašė:
Silpniausia 75, visgi pasitikslinau iki 36 sav aspirinas paliktas.
aš 150 vartojau iki 38+5 toliau turėjau irgi gert bet kažkaip prisiskaičius vis gi savavališkai nutraukiau 🥺
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai