Zuika175 parašė:
2kartus pastojimai buvo vienas po kito. o del 3pastojimo gine sake ciclobalance pagerti ir sako pastosi. Metus laiko negalejau pastoti. Sako selena pagerk i vel su …
O kaip kiti hormonai tvarkoje?
Prolaktino kiekio padidėjimas gali lemti nevaisingumą ir riboti galimybes susilaukti kūdikio. Ši būklė dar vadinama hiperprolaktinemija. Skaityti
visą straipsnįZuika175 parašė:
2kartus pastojimai buvo vienas po kito. o del 3pastojimo gine sake ciclobalance pagerti ir sako pastosi. Metus laiko negalejau pastoti. Sako selena pagerk i vel su …
Zuika175 parašė:
Gal as per greitai padariau sprendyma, bet gavus siuntyma i MRT, iskarto dejau prasyma iseiti is darbo. Daug metu dirbu, gal ir nualino mano organizma stresas ir na…
nuo naktinio darbo man ir prl buvo aukštas
Cherry@ parašė:
Kiti hormonai tvarkoje
Posii parašė:
nuo naktinio darbo man ir prl buvo aukštas
Gaila palikti kolegu, bet jau saves reikia ziureti pirmoj eilei. Manau pailsesiu ir viskas susitvarkys
Zuika175 parašė:
Paskyre MRT. Laukiu vizito ir labai nervinuosi. Ar su tokiais tyrimais gali rasti auglio zidyni? bavau pastojus 3 kartus, bet vis nesekmingai. Kur be eiciau visi sa…
Sveiki, man Mrt nieko nerado. Vaistai jau buvo paskirti, bet del visa ko pasidariau dar karta tyrima ir prolaktinas jau buvo nusileidęs nuo 725 iki normos. Gan keistas dalykas, gydytoja šiek tiek irgi buvo nustebusi. Tai aš ir nebegèriau tų vaistų. Dabar vėl laukiuosi ir kolkas viskas gerai.
O tie augliai gan lengvai pasiduoda gydymui, jie nėra labai pavojingi, taip, kad nesijaudinkit.
Juusstte parašė:
Sveiki, man Mrt nieko nerado. Vaistai jau buvo paskirti, bet del visa ko pasidariau dar karta tyrima ir prolaktinas jau buvo nusileidęs nuo 725 iki normos. Gan kei…
Sveiki, aciu uz informacija. Gal truputi net ramiau. Nes jau galvojau kad visus plaukus nuo galvos israusiu. Labai pergyvenu. Nes vis bandom ir labai norim susilaukti vaikeli😇 Metukai spaudzia jau, tai jau nera kur tempt.
Gal is patirties, kuri zinot, ar nuo Dostinex, gali buti labai stiprus nuovargio poveikis, issekimas.
Pakeiciau is Thybon i Dostinex, spalio 18 d. O blogai jaustis pradejau lapkricio paskutine savaite.
Reikejo numusti dideli Prl, tai jis nusimuso per daug, buvo nukrites zemiau puse minimalios normos. Dabar buvo 134.
Dar yra d, mg trukumas. Del d geriu dabar vit. O mg nepatare gerti, kad dar maziau Prl nenumustu ir nesijausciau dar blogiau. O mg vis krenta... Daktare padare pilna kitu tyrimu, viskas gerai..
Linkstu, kad cia ne Dostinex problema.. Ieskau to kabliuko
Sveikos.
Pries nestuma prolaktinas budavo apie 600.
Geriau broma kad sumazinti.
Pastojau ir zindziau iki 7 menesiu.
Nustojau zindyti ir prolaktinas nukrito iki 175. Vaistu nebegeriau kai pastojau.
Bet nustojus zindyt galva atrodo prrspausta ir nosis uzkimsta (lyg geriant broma- dar baisiau)
Kazkas susiduret?;)
Ktea parašė:
Gal is patirties, kuri zinot, ar nuo Dostinex, gali buti labai stiprus nuovargio poveikis, issekimas.
Mg krenta nes geriat D. Jeigu truksta mg isvis D gert negalima. Ir paskui atsistacius mg, gert didesnes dozes jo kol geriamas D
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai