2013.10.03 07:09 (prieš 12 m.)
Kyca parašė:
Maniskis irgi tokio labai karsto budo, tai, kad man po to gimdant dar nereiketu jo ramint
Juk ir visokiausiu principingu daktaru yra sakys netinka ieskokites, pa…
Laukiamės berniuko
. Pradžioje buvau nusiteikusi mergaitei, nes širdyje, turbūt, norėjosi, kad ji pirma gimtų ir kai per echoskopą 20 savaitę pasakė, kad nieko nesimato, tai galima įtarti, jog ji ir gims. Tad aš taip įsisvajojau, kelis rūbelius jau buvau nupirkus ir t.t. O 30 savaitę pasirodė, kad 100% turėsim berniuką, taigi mano nuojauta mane apgavo
.
Savijauta nekokia... Antras trimestras buvo pasaka, o dabar, į pabaigą, sunku darosi. Plius tokius skausmus apačioje jaučiu... Raumenys sustingę: vartausi lovoje, keliuosi, vaikštau su ašarom, nes atrodo, kad suplyš raumenys visi. Tai net nežinau. Kai pirmą kartą, prieš mėnesį, pajutau tokius pojūčius nulėkiau pas gydytoją, bet aiškių priežasčių nerado... Kaltinam raiščius. Gal sunkiai tempimuisi pasiduoda
. O šiaip ir rėmuo vargina, ir nemiga... O dar pati prieš nėštumą antsvorį turėjau, tai dabar jau 100kg perkopus
- vaikštau kaip pingvinas. Visa laimė, kad mėnesiukas likęs, tai bent to skausmo nebebus ir galėsiu užsiimt su svoriu, nes jau nejuokinga darosi
.