Kristinaluna838 parašė:
Na dabar jau suintrigavot mane . Gerai kad turiu 10 testu galėsiu darytis ir žiūrėt ar ryškėja ar ne.
Labai lauksim rytoj 🤞
Kristinaluna838 parašė:
Na dabar jau suintrigavot mane . Gerai kad turiu 10 testu galėsiu darytis ir žiūrėt ar ryškėja ar ne.
Labai lauksim rytoj 🤞
Kristinaluna838 parašė:
Ir butinai kelk. Labai man patinka akiu manksta 🤩🤩🤩🤩 lauksiu ryto!!!!
Mazyle, ilgai sekiau istoriją, na ir esu šaltesnis žmogus, bet tavo ryžtas ir užsidegimas yra wow🎉 aš po biocheminio ištryniau visas paskyras ir pasislėpiau nuo visų, nesugebėjau susitvarkyt su savim.. Tu esi stiprybės pavyzdys. Galbūt atrodo kitoms, kad per daug viską analizuojam, bet kartais praradus viltį, papildoma informacija mus tik veda į priekį. Nesustok, kažkada pavyks👍 ir tikiu, kad būsi dar ne vieną kart nėščia
rasiux00 parašė:
Iš aliexpress one step 10 mlu testukas ☺️
labai linkiu, kad butų tiesa! bet man tai jie melavo ir net be ovuliacijos rode ruzava vaiduokliuka teigiama
tai manęs jie neapgavo nes žinojau kad visiškai netiesa, bet gal kokia mano partija bloga pasitaikė, nes skaičiau ir geru atsiliepimu nemažai apie juos🌞
Labai laukiu taves parašė:
labai linkiu, kad butų tiesa! bet man tai jie melavo ir net be ovuliacijos rode ruzava vaiduokliuka teigiamatai manęs jie neapgavo nes žinojau kad visiškai neti…
Ačiū 🙂 bet daug vilčių nededu 🙂 ryt kartosiu 🥰
Kristinaluna838 parašė:
Pradžiuves testukas.
Oplia!!!! Na, ryskiai ryskekite ryskekite 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
18 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai